Prijavite se na nalog Office da biste instalirali Office ili upravljanje pretplatom na Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Idite na www.office.com/myaccount i odaberite stavku moj nalog. Ako vam bude zatraženo da, prijavite se pomoću e-adresu i lozinku koju ste koristili da biste podesili Office. Ako se ne sećate koju e-adresu koju ste koristili, pogledajte članak ne može da ne zaboravite Microsoft nalog koji koristim sa sistemom Office.

Ako instalirate prvi put, možda još uvek nemate stranicu naloga. To ćete podesiti kao deo procedure instaliranja sistema Office.

Ako tražite korake da biste instalirali Office ili samostalnu kupovinu kao što su Project ili Visio, vidite Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Šta se nalazi na stranici „Moj nalog“?

Možete da koristite stranicu Moj nalog da biste instalirali Office. Prijavite se na stranicu Moj nalog i odaberite instalaciju. Ako morate da instalirate Office, pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Ako imate Office 365 pretplatu, na stranici Moj nalog možete i da:

  • delite pretplatu (samo Office 365 Home)

  • upravljate nalogom

  • pristupite uslugama kao što su Skype i OneDrive.

  • dobijete pomoć i podršku.

Na stranici moj Office nalog

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden u sistemu računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Deljenje pretplate na Office 365 Home sa najviše četiri osobe

Prikaz računa za Office 365 za kuću

Obnavljanje usluge Office 365 za kuću

Ne možete da pronađete Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 10, Windows 8 ili Windows 7?

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×