Pridruživanje sastanku na mreži uz TalkBack u programu Skype za posao za Android

Pridruživanje sastanku na mreži uz TalkBack u programu Skype za posao za Android

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koristite Skype za posao sa TalkBack, čitaču ugrađene Android ekrana da biste se pridružili sastanku na mreži.

Napomene : 

 • Nove funkcije usluge Office 365 izdaju se postepeno pretplatnicima na Office 365, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, posetite stranicu Kada dobijam najnovije funkcije u sistemu Office 2016 za Office 365?.

 • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Android čitač ekrana, TalkBack. Da biste saznali više o korišćenju programa TalkBack, idite na Android pristupačnost.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju sa Android telefonom. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Android tabletu.

 • Ako već nemate ga, preuzmite i instalirajte Skype za posao za Android aplikacije iz Google Play.

U ovoj temi

Pridruživanje sastanku na mreži

 1. Otvorite Skype za posao za Android i po potrebi se prijavite.

  Savet : Ako se niste odjavili iz aplikacije Skype za posao za Android kada ste je poslednji put koristili, ona će se otvoriti bez zahteva za prijavljivanjem. Pomoć u vezi sa prijavljivanjem potražite u članku Početni koraci za korišćenje funkcije TalkBack sa programom Skype za posao za Android.

 2. Prevlačite prema gornjem desnom uglu ekrana dok dugme Prikaži listu sastanaka ne bude u fokusu. Dvaput dodirnite.

 3. Prevlačite nadole ekran Sastanci dok sastanak kom želite da se pridružite ne bude u fokusu. Čućete datum i vreme sastanka, temu sastanka i „lokaciju sastanka na mreži“. Dvaput dodirnite.

  Savet : Po potrebi otvorite Outlook kalendar da biste pronašli sastanak. Da biste to uradili, prevlačite prema donjem centru ekrana dok dugme Otvori kalendar ne bude u fokusu. Dvaput dodirnite. Prevlačite kalendar nadole dok ne pronađete sastanak. Dvaput dodirnite.

 4. U iskačućem prozoru za sastanak prevucite do veze za sastanak i dvaput je dodirnite Pridružićete se sastanku i čućete „Skype za posao“.

  Ekran sastanka u programu Skype za posao za Android predstavlja sledeće kontrole:

  • U gornjem redu dugmad Video, Priguši i Audio.

  • U srednjem redu dugmad Dodaj, Tastatura i Još.

  • U donjem središnjem delu ekrana dugme Prekini poziv.

  Da biste aktivirali bilo koju od ovih funkcija, pomerite fokus na željeno dugme i dvaput ga dodirnite.

 5. Ako niste organizator sastanka, vaš mikrofon je automatski prigušen kada se pridružujete sastanku. Prevucite do dugmeta Priguši. Čućete „Zvuk je prigušen, prekidač je označen“.

 6. Da biste ponovo uključili zvuk mikrofona, dvaput dodirnite dugme Priguši. Čućete „Zvuk je ponovo uključen, prekidač nije označen“.

Napuštanje sastanka na mreži

 1. Kada budete spremni da napustite sastanak na mreži, prevlačite blizu donjeg centra ekrana sastanka dok ne čujete „Završi razgovor“.

 2. Dvaput dodirnite dugme Završi razgovor. Čućete „Poziv je završen“. Ekran razgovora u programu Skype za posao za Android je u fokusu.

Takođe pogledajte

Korišćenje funkcije TalkBack za upućivanje poziva u programu Skype za posao za Android

Početni koraci za korišćenje funkcije TalkBack sa programom Skype za posao za Android

Tasterske prečice za Skype za posao za Android

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnosti u sistemu Office 365

Saznajte kako da upravljam Skype za posao pomoću funkcije pristupačnosti

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×