Pridruživanje Skype za posao sastanku pozivanjem pomoću mobilnog ili drugog telefona

Pridruživanje Skype za posao sastanku pozivanjem pomoću mobilnog ili drugog telefona

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako zahtev za sastanak Skype za posao uključuje sa telefona pozovite broj i ID konferencije, možete da pozovete na sastanak. Pozivanje u je korisno ako nemate pristup računaru u vreme sastanka.

Napomene : 

 • Ako ne koristite pametni telefon ili niste povezani na Wi-Fi mrežu, nećete moći da vidite ono što voditelj sastanka i druge osobe izlažu, ali moći ćete da čujete i razgovarate.

 • Ako imate pristup računaru ili ako koristite mobilni uređaj i povezani ste na Wi-Fi mrežu, možete da se povežete na sastanak pomoću programa Skype za posao uz uobičajenu funkcionalnost – kao što je mogućnost da vidite šta druge osobe izlažu ili mogućnost da izlažete svoj sadržaj (ako se on nalazi na vašem mobilnom uređaju). Više detalja potražite u članku Pridruživanje Skype za posao sastanku.

 1. Sa telefona pozovite broj konferencije naveden u pozivu za sastanak.

  Savet : Ako ste na putu, u pozivu za sastanak izaberite opciju Pronađi lokalni broj da biste pronašli brojeve dostupne na vašoj trenutnoj lokaciji.

 2. Unesite ID konferencije koristeći tastaturu na telefonu.

 3. Unesite PIN i broj na poslu ili broj lokala samo ukoliko ste:

  • Vođa (organizator) sastanka i zovete sa telefona koji nije povezan sa vašim nalogom, na primer, sa mobilnog telefona.

  • Vi ste učesnik bezbedne sastanka koji priznaje da samo ovlašćeni pozivaoce.

   Napomena : Ako ste zaboravili PIN, u pozivu za sastanak, kliknite na dugme Zaboravili ste PIN za biranjei pratite uputstva na stranici ponovo postavili. Ako ste korisnik Skype za posao online , morate da zatražite PIN poništavanje kroz administratoru. Za više informacija pogledajte članak Poništavanje PIN-a .

   U zavisnosti od postavki Skype za posao sastanka, možda ćete morati da sačekate biti primljen ili vam možda ćete automatski biti povezani.

 4. (Opcionalno) Kad ste na sastanku, pritisnite *1 na telefonu da biste dobili listu opcija koje možete da koristite, na primer privremeno isključivanje zvuka, ponovno uključivanje zvuka i tako dalje.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Objavite ime kada se pridružite Skype za posao sastanka ili poziva

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×