Prevucite poruke iz vaše lične poštansko sanduče za poštansko sanduče grupe

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imam e-pošte u prijemnom poštanskom sandučetu koje želite da delite sa grupom u programu Outlook? Lako! Jednostavno prevucite i otpustite.

Kada prevučete e-poruke iz lične poštanskog sandučeta u poštansko sanduče grupe, bilo koji član grupe će moći da pročitaju i učestvuju u razgovoru. Grupi će biti dodat na liniju da biste automatski tako da članovi grupe može da čita i odgovara na naredni odgovore.

Savet: Ako ste počeli novu grupu i želite da popunite je sa porukama koja će dati članovi grupe neke istorije i kontekst o problemima grupi formirali da adresu, samo prevucite i otpustite te poruke iz poštanskog sandučeta i budete spremni da biste otišli!

Način izvršavanja

  1. Otvorite Outlook na vebu.

  2. Izaberite e-poruku ili razgovor koji želite da premestite u poštansko sanduče grupe.

  3. Prevucite poruku željenu grupu. (Možete samo prevučete i otpustite jednog razgovora ili 100 pojedinačne poruke odjednom.)

Ako originalni pošiljaoca ili primaoca na poštu nisu članovi grupe, oni će neće biti dodat u grupu kroz proces prevlačenja i otpuštanja. Neće biti obavešteni da bi poruka je premeštena u grupi ili. Oni koji su već pratiti grupe u svom prijemnom poštanskom sandučetu nećete primati kopiju u prijemnom poštanskom sandučetu.

Napomena: Ako slučajno ste premestili poruke ili razgovora u redu grupu, možete da prosledite sebe i zatim izbrišite poruku ili razgovor iz grupe.

Sistemski zahtevi

Prevlačenje i otpuštanje snima odmah da Office 365 mogu pomoću Outlook na vebu.

Ne možete da prevučete i otpustite u poštansko sanduče grupe u programu Outlook 2016 za računar, Outlook 2016 za Mac ili Outlook za iOS i Android.

Najčešća pitanja

Postepeno radimo funkcije se korisnicima. Ako još uvek ne možete da prevučete i otpustite u Outlook na vebu, ne brinite! Funkcija će učiniti putu vam uskoro.

Da možemo da prenesete i prevucite i otpustite u programu Outlook 2016 za PC uskoro. I dalje se ovde da li postoje ispravke.

Ako želite da vidite ovu funkciju u programu Outlook 2016 for Mac i Outlook za iOS i Android, ostavi komentare u tim poljima za potvrdu predlog za Outlook:

Srodne teme

Saznajte više o Office 365 grupama
pridružite se grupi
razgovor sa grupom

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×