Prevod jezika za objave centra za poruke

Objave centra za poruke napisane su samo na engleskom jeziku zbog vremena kada objavljujemo informacije, ali se one automatski prikazuju na jeziku koji navode vaše lične jezičke postavke za Office 365. Poruke se prevode mašinski, što znači da ih prevodi računar. Ako postavite željeni jezik na neki koji nije engleski, videćete i dugme za prevođenje u centru za poruke. Koristite taj padajući meni da biste prikazali objave na bilo kom od jezika koje podržavamo za prevođenje ili da biste vratili poruku na originalnu verziju na engleskom jeziku.

Uključivanje mašinskog prevođenja

Svaki administrator u vašoj organizaciji koji želi da prikaže mašinski prevedene objave centra za poruke moraće da promeni ovu postavku za sebe. Administrator ne može da navede željeni jezik za sve ostale administratore.

  1. U Office 365 centru administracije izaberite ikonu „Postavke“ u gornjem desnom uglu prozora. To morate da uradite u centru administracije ili na matičnoj stranici zato što jezička postavka nije dostupna u drugim uslugama kao što su pošta ili OneDrive.

    Snimak ekrana: Okno postavki na kom se vide ikona „Postavke“ i jezičke postavke
  2. Izaberite stavku Jezik i vremenska zona.

  3. Izaberite jezik, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj. Office 365 će pokušati da osveži i prikaže novi jezik. Ako se to ne dogodi odmah ili ako izgleda da to predugo traje, možete da osvežite pregledač ili da se odjavite, a zatim ponovo prijavite.

  4. Vratite se u centar za poruke ako niste tamo: Ispravnost > Centar za poruke. Objave centra za poruke bi sada trebalo da se prikazuju na vašem željenom jeziku. Na vrhu centra za poruke ćete videti dugme za prevođenje pored padajućeg okvira „Prikaz“. U ovom primeru, jezička postavka je promenjena u nemački (Nemačka).

    Snimak ekrana: Centar za poruke sa istaknutim prevodom.
  5. Kliknite na dugme za prevođenje da biste izabrali drugi jezik tako što ćete izabrati strelicu nadole.

Srodne teme

Ostanite u toku sa promenama usluge Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×