Preuzmite i instalirajte Skype za posao Online konektor modul

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Modul Skype za posao Online Connector uključuje New-CsOnlineSession cmdlet, što vam omogućava da kreirate sesije udaljene Windows PowerShell koja se povezuje sa Skype za posao online. Ovaj modul koji je podržan samo na 64-bitne računare (pogledajte članak Podešavanje Skype za posao Online upravljanje i Windows PowerShell na vašem računaru za više informacija), mogu se preuzeti sa Microsoft Download Center na https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39366. Preuzmite SkypeOnlinePowershell.exe datoteku, a zatim dovršite sledeću proceduru:

  1. Kliknite dvaput na datoteku SkypeOnlinePowershell.exe .

  2. U Skype za posao online, čarobnjak za podešavanje Windows PowerShell, na stranici Uslove licenciranja za Microsoft softver , izaberite opciju prihvatam uslove u ugovoru o licenciranjui zatim kliknite na dugme Instaliraj. Ako se pojavi dijalog Kontrola korisničkog naloga , kliknite na dugme da da biste nastavili instalaciju.

  3. Na stranici dovršeno Skype za posao Online, Windows PowerShell modul , kliknite na dugme Završi.

Instalacioni program kopira Modul Skype za posao Online Connector (i New-CsOnlineSession cmdlet) na svoj računar. Da biste pristupili modul, pokretanje sesije Windows PowerShell u okviru akreditivi administratora, a zatim pokrenite sledeću komandu:

Import-Module "C:\Program Files\Common Files\Skype for Business Online\Modules\SkypeOnlineConnector\SkypeOnlineConnector.psd1"

Ako ne želite da otkucate ovu komandu svaki put kada pokrenete Windows PowerShell, koje možete dodati komandu Windows PowerShell profil. Da biste to uradili, u Windows PowerShell liniji otkucajte sledeću komandu i pritisnite taster ENTER:

notepad.exe $profile

Kada se pojavi Beležnica, dodajte sledeći red na dno komande koje se već nalaze u profilu (ukoliko postoje):

Import-Module SkypeOnlineConnector

Sačuvajte datoteku. Sledeći put kada pokrenete Windows PowerShell, Modul Skype za posao Online Connector automatski će biti uvezen. Imajte na umu da dobićete poruku o grešci i modul nije učitana, ako ne koristite Windows PowerShell u okviru akreditivi administratora.

Pored instalirate Modul Skype za posao Online Connector, SkypeOnlinePowershell.exe instalira i tri dodatne komponente: 1) u identitet usluge klijenta Runtime biblioteke (IDCRL), koristi se za rukovanje potvrda identiteta klijenta za Skype za posao online; (2) .NET framework 4,5; i 3) paket Microsoft Visual C++ 2012 za ponovnu distribuciju (x64) (verzija 11.0.50727). .NET framework 4,5 pruža infrastrukturu koriste za izgradnju i vođenje .NET aplikacijama, uključujući Windows PowerShell. Paket za ponovnu distribuciju Visual C++ instalira Visual C++ izvršavanja komponente za računare koji nemaju Microsoft Visual Studio 2012 instaliran.

Da biste proverili broj verzije konektor modul koji je instaliran na vašem računaru, otvorite kontrolnu tablu, otvorite stavku programi i funkcijei zatim proverite broj verzije za Skype za posao Online, Windows PowerShell modul.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×