Preuzmite i instalirajte Office 365 Home, Personal ili University na računaru

Ovaj članak je o uslugama Office 365 Home, Office 365 Personal i Office 365 University Kliknite da biste pronašli pomoć za Office 365 za preduzeća

Office 365 instalacija i podešavanje – pomoć    

Više resursa:   Rešavanje problema prilikom instalacije sistema Office|Deljenje Office 365 Home pretplate|Pronalaženje Office aplikacija koje ste instalirali

Imate Mac?: Preuzmite i instalirajte Office 2016 za Mac koristeći Office 365 Home, Personal ili University

Office 365 pretplata vam omogućava da preuzmete i instalirate Office na mobilnom uređaju. Pročitajte članak Podešavanje usluge Office 365 na mobilnom uređaju – pomoć

Preuzimanje i instaliranje sistema Office na računaru (laptop, stonom ili konvertibilnom računaru)

Savet   U nekim situacijama, vaš cilj možda neće biti da instalirate, već da ponovo instalirate Office. Na primer, možda ste zamenili oštećen čvrsti disk.

 1. Prijavite se na stranicu Moj nalog i kliknite na dugme Instaliraj.

  Snimak ekrana stranice „Moj nalog“ sa izabranim dugmetom „Instaliraj“.
 2. Ako želite da instalirate 32-bitnu verziju, na stranici Instalacija, u odeljku Informacije o instalaciji odaberite stavku Instaliraj.

  32-bitna verzija je dovoljna mnogima od nas, ali ako želite da instalirate 64-bitnu verziju:

  • Odaberite stavku Opcije jezika i instalacije, odaberite Dodatne opcije instalacije, odaberite Office (64-bitni), a zatim odaberite stavku Instaliraj.

   Više informacija o izboru verziju potražite u članku Izbor 32-bitne ili 64-bitne verzije sistema Office.

  Savet   Ako vam nije preostala nijedna instalacija, možete da deaktivirate jednu.

  Snimak ekrana stranice „Instaliranje“ sa izabranim dugmetom „Instaliraj“ i vezom „Potrebna vam je pomoć u vezi sa instaliranjem?“.

 3. Pratite korake iz dijaloga da biste dovršili instalaciju.

 4. Kada budete videli poruku „Možete dalje“, odaberite stavku Sve je završeno.

  Kada budete videli poruku „Spremni ste“, kliknite na dugme „Sve je završeno“.

  Savet   Nakon instalacije, saznajte kako da pronađete Office aplikacije koje ste upravo instalirali.

Neke pretplate vam omogućavaju da instalirate Office na više računara. Samo treba da se prijavite pomoću istog naloga i koristite iste procedure za instalaciju. Tako, na primer, možete da radite na laptopu kada ste u pokretu i na stonom računaru kod kuće.

 • Office 365 Personalomogućava vam da instalirate na jednom računaru ili Mac računaru, jednom tabletu (uključujući iPad i Android tablet) i na jednom telefonu.

 • Office 365 Homeomogućava vam da instalirate na 5 računara ili Mac računara, 5 tableta (uključujući iPad i Android tablet) i na 5 telefona.

 • Office 365 Universityomogućava vam da instalirate na 2 računara ili Mac računara, 2 tableta (uključujući iPad i Android tablet) i na 2 telefona.

Office 365 Hometakođe omogućava deljenje pretplate sa članovima porodice koji koriste sopstvene naloge. Pročitajte kako da pozovete osobe da dele vašu pretplatu.

Takođe pogledajte

Instaliranje sistema Office 2010

Podesite e-poštu na računaru

Najčešća pitanja o usluzi Office 365 University

Primenjuje se na: PowerPoint 2013, Access 2013, OneNote 2013, Excel 2013, Word 2013, Outlook 2013, Office 2013, Publisher 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik