Preuzimanje programskog dodatka za Office za Word

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Programski dodaci za Office mogu vam pomoći da personalizujete dokumente ili da ubrzate način pristupa informacijama na vebu. Na primer, pomoću programskog dodatka možete da potražite stavke u Vikipediji ili da u dokument dodate mapu na mreži bez napuštanja programa Word.

Važno : Novo ime za aplikacije za Office – programski dodaci za Office. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo napravili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija. Dok se te promene odvijaju, dijalozi i poruke koje vidite u aplikaciji mogu se razlikovati od onoga što vidite u ovom članku.

U ovoj temi

Korišćenje programskih dodataka za Office u programu Word 2016

Korišćenje aplikacija za Office u programu Word 2013

Korišćenje programskih dodataka za Office u programu Word 2016

U programu Word 2016 možete da koristite veb Programski dodaci za Office.

Preuzimanje programskog dodatka za Office za Word 2016

 1. Izaberite stavke Umetanje > Moji programski dodaci.

  Dugme „Moje aplikacije“

 2. U polju „Programski dodaci za Office“ izaberite stavku Prodavnica.

  Dijalog „Programski dodaci za Office“ sa istaknutim dugmetom „Prodavnica“

 3. Izaberite željeni programski dodatak ili potražite neki u polju za pretragu. Kada pronađete željeni programski dodatak, kliknite na njega.

 4. Pregledajte informacije o privatnosti, a zatim kliknite na Pouzdano.

  Ukoliko ipak želite da pretražite celu prodavnicu, kliknite na dugme Sve ili Pogledajte više.

  Dijalog „Programski dodaci za Office“ sa istaknutim vezama „Sve“ i „Pogledajte više“.

 5. Kliknite na programski dodatak da biste pročitali više o njemu, a zatim kliknite na dugme Dodaj ili Kupi. Ukoliko od vas bude zatraženo da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koje koristite za prijavljivanje u Office programe. Pregledajte informacije o privatnosti, a zatim kliknite na dugme Nastavi (za besplatne programske dodatke) ili potvrdite informacije o naplati i dovršite kupovinu.

Početak korišćenja programskog dodatka za Office sa programom Word 2016

Da biste počeli da koristite programski dodatak sa programom Word 2016, na listi programskih dodataka kliknite dvaput na njega.

 1. Izaberite stavke Umetanje > Moji programski dodaci.

  Dugme „Moje aplikacije“

  Savet : Možete i da izaberete programski dodatak u okviru Nedavno korišćeni programski dodaci kada kliknete na dugme Moji programski dodaci.

 2. Kliknite dvaput na bilo koji programski dodatak iz grupe Moji programski dodaci u dijalogu „Programski dodaci za Office“ da biste počeli da ga koristite. Možete i da izaberete programski dodatak i kliknete na dugme Umetni da biste počeli da ga koristite.

  Dijalog „Programski dodaci za Office“ sa istaknutom stavkom „Moji programski dodaci“

  Napomena :  Kada preuzmete novi programski dodatak, on bi trebalo da se pojavi na listi programskih dodataka. Ako se ne pojavi, kliknite na dugme Osveži da biste ažurirali listu.

Vrh stranice

Korišćenje aplikacija za Office u programu Word 2013

Dijalozi i druge poruke koje vidite u programu Word 2013 trenutno prikazuju aplikacije za Office za programske dodatke zasnovane na veb tehnologijama koje obezbeđuje novi model programskih dodataka za Office. Ovi dijalozi i poruke menjaju se u programske dodatke za Office.

Preuzimanje aplikacije za Word 2013

 1. Izaberite stavke Umetni > Moje aplikacije.

  Dugme „Moje aplikacije“

 2. U polju „Aplikacije za Office“ izaberite stavku Prodavnica.

  Kliknite na prodavnicu

 3. Odaberite željenu aplikaciju ili je potražite pomoću polja za pretragu. Kada pronađete željenu aplikaciju, kliknite na dugme Dodaj ili Kupi.

 4. Pregledajte informacije o privatnosti, a zatim kliknite na Pouzdano.

  Ukoliko ipak želite da pretražite celu prodavnicu, kliknite na dugme Još aplikacija.

  Kliknite na dugme „Još aplikacija“ da biste pretražili sve aplikacije u prodavnici

 5. Kliknite na aplikaciju da biste pročitali detalje o njoj, a zatim kliknite na dugme Dodaj ili Kupi. Ukoliko od vas bude zatraženo da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koje koristite za prijavljivanje u Office programe. Pregledajte informacije o privatnosti, a zatim kliknite na dugme Nastavi (za besplatne aplikacije) ili potvrdite informacije o naplati i dovršite kupovinu.

Početak korišćenja aplikacije za Office u programu Word 2013

Kliknite dvaput na aplikaciju sa liste aplikacija da biste počeli da je koristite.

 1. Izaberite stavke Umetni > Moje aplikacije.

  Dugme „Moje aplikacije“

 2. Kliknite dvaput na bilo koju aplikaciju da biste počeli da je koristite.

  Napomena :  Pošto pribavite novu aplikaciju, ona bi trebalo da se pojavi na listi aplikacija. Ako se to ne desi, kliknite na dugme Osveži da biste ažurirali listu.

  Dugme za osvežavanje aplikacija za sistem Office

  Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×