Preuzimanje programskog dodatka (aplikacije) za Outlook

Važno : Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Microsoft je postao partner vodećim preduzećima u cilju stvaranja programa koji vam pomažu da obavite stvari direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta. Ti programi se zovu programski dodaci u programu Outlook 2016, a aplikacije u sistemu Outlook 2013 i pomažu vam da ubrzate način na koji pristupate informacijama na vebu.

Na primer, programski dodatak (ili aplikacija) Bing mape postaje dostupan u e-poruci koja sadrži adresu i možete ga koristiti da biste pogledali mapu na mreži za tu lokaciju direktno iz e-poruke.

Neke programske dodatke instalira administrator e-pošte, ali iz Office prodavnice možete da instalirate i druge.

Instaliranje programskog dodatka iz Office prodavnice

 1. U programu Outlook odaberite dugme Prodavnica na traci.

  Store button in Outlook

 2. Izaberite programski dodatak koji želite, a zatim izaberite stavku Dodaj ili Kupi da biste ga preuzeli.

  Instaliranje LinkedIn aplikacije

 3. Kada se programski dodatak koji se instalira, idi do datoteke > Upravljanje programski dodaci ili Aplikacije za upravljanje biti siguran da je uključen.

  Napomena : Ako ne vidite dugme za Upravljanje programskim dodacima (ili Aplikacije za upravljanje), neće moći da nabavite programske dodatke za Outlook. Da ih dobije, biće vam potreban Office 2013 ili 2016 i Exchange 2013 ili 2016, a vaš administrator treba da aktivirate programske dodatke za Outlook.

Korišćenje programskog dodatka za Outlook

Programski dodaci se automatski pojavljuju na sivoj traci blizu vrha poruke kada postoje podaci u e-poruci koji su povezani sa programskim dodatkom.

Na primer, kada otvorite e-poruku koja sadrži adresu, programski dodatak Bing mape automatski se pojavljuje na sivoj traci.

Odaberite programski dodatak za pristup podacima koje nudi.

Bing Maps add-in

Upravljanje programskim dodacima

 1. Idite na datoteke > Upravljanje programskim dodacima ili Upravljanje Apps.

 2. Pod Upravljanje programskim dodacima, kliknite na dugme naći više programskih dodataka za Outlook u prodavnici kancelarija da odem do radnje za Office.

 3. Koristite opcije na traci sa alatkama da deinstalirate programski dodatak, dodati više ili osvežite stranicu da biste videli listu najnovije programske dodatke. Možete takođe da aktiviranje ili deaktiviranje programskog dodatka proveravanjem ili opozvati polju u okviru postalo na.

 4. Izaberite programski dodatak da biste videli više podataka na desnoj strani prozora.

  Manage add-ins in Outlook

Savet : Za upravljanje programskim dodacima možete da koristite i Outlook Web App. Odaberite stavke Postavke Postavke > Upravljanje programskim dodacima u gornjem desnom uglu stranice.

Napomena : Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×