Preuzimanje informacija o dokumentima i fasciklama u alatki za dokumente

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Preuzimanje informacija o dokumentima

Preuzimanje informacija o fasciklama

Preuzimanje informacija o dokumentima

Informacije o dokumentima u alatki za dokumente verzije 2010 možete prikazati tako što ćete otvoriti svojstva dokumenata. Svojstva dokumenata u SharePoint radnom prostoru odgovaraju svojstvima koja za te dokumente vidite na SharePoint lokaciji. Na primer, vidite polja metapodataka za dokument, kao što su „Naslov“ i „Kontrolisane ključne reči“. Za dokumente u Groove radnom prostoru vidite informacije o statusu, kao što su veličina datoteke, datum kreiranja i izmene, kao i status nepročitane stavke.

  1. Izaberite dokument o kojem želite da prikažete informacije.

  2. Na kartici Početak kliknite na dugme Svojstva.

Vrh stranice

Preuzimanje informacija o fasciklama

Svojstva fascikli u SharePoint radnom prostoru odgovaraju svojstvima koja za te fascikle vidite na SharePoint lokaciji, kao što je ime fascikle. Za fascikle u Groove radnom prostoru vidite informacije o statusu, kao što su veličina datoteke, datum kreiranja i izmene, kao i status nepročitane stavke.

  1. Izaberite fasciklu o kojoj želite da prikažete informacije.

  2. Na kartici Početak kliknite na dugme Svojstva.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×