Preuzimanje i instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru pomoću usluge Office 365 za preduzeća

Kliknite da biste pronašli pomoć za Office 365 Home, Office 365 Personal ili Office 365 University Ovaj članak je o usluzi Office 365 za preduzeća

Office 365 instalacija i podešavanje – pomoć    

Dodatni resursi:    Rešavanje problema prilikom instalacije sistema Office | Odaberite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju sistema Office | Podešavanje mobilnog uređaja | Office 365 Learning Center – početna stranica

Ako vaš plan usluge Office 365 za preduzeća ili obrazovne institucije obuhvata Office, možete da ga instalirate kada se pomoću pregledača prijavite u Office 365 za preduzeća.

Napomena   Ako ne možete da se prijavite prateći dolenavedene korake, moguće je da se prijavljujete u pogrešnu uslugu. Pogledajte članak Gde se prijavljuje u Office 365.

U ovoj temi:

Preuzimanje sistema Office i instaliranje Office za Windows

 1. Prijavite se u Office 365, na adresi http://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx.

  Ako ne vidite naveden Office, vaš plan verovatno ne obuhvata Office aplikacije. Ako znate da vaš plan uključuje Office, možda vam nije dodeljena licenca. Pogledajte članak Koji Office 365 proizvod ili licencu imam?. Ako Office nije naveden, zamolite Office 365 administratora da vam dodeli licencu.

 2. Na stranici Office izaberite stavku Jezik, a zatim odaberite stavku Instaliraj.

  Instalacija najnovije verzije Office stranice

 3. Na dnu ekrana izaberite stavku Pokreni.

  Izaberite stavku „Pokreni“ u čarobnjaku za instalaciju
 4. Pratite upite i prihvatite ugovor o licenciranju.

 5. Kad budete videli poruku „Možete dalje“, izaberite stavku Sve je završeno.

  Izaberite stavku „Sve je gotovo!“ u Office čarobnjaku za instalaciju

Sada ste spremni za početak korišćenja sistema Office. Na Windows 8 početnom ekranu ili u meniju „Početak“ sistema Windows 7 otkucajte ime Office aplikacije koju želite da otvorite, kao što je Word i otvorite je. Pogledajte članak Ne možete da pronađete Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 8? ako vam je potrebna pomoć da pronađete aplikacije nakon instalacije sistema Office.

Pređite na sledeće korake.

Preuzimanje Office i instaliranje sistema Office za Mac i programa Outlook za Mac

Instaliranje sistema Office za Mac računar

 1. Prijavite se u Office 365, na adresi http://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx.

  Ako ne vidite naveden Office, vaš plan verovatno ne obuhvata Office aplikacije. Ako znate da vaš plan uključuje Office, možda vam nije dodeljena licenca. Pogledajte članak Koji Office 365 proizvod ili licencu imam?. Ako Office nije naveden, zamolite Office 365 administratora da vam dodeli licencu.

 2. Na stranici Office izaberite stavku Jezik, a zatim odaberite stavku Instaliraj. To će instalirati Office za Mac 2011.

 3. Nakon što se datoteka slike diska preuzme, izaberite .dmg datoteku da biste otvorili Office instalacioni program.

  Izaberite datoteku „MicrosoftOffice2011.dmg“
 4. Prihvatite ugovor o licenciranju i unesite Mac lozinku da biste pokrenuli instaliranje.

 5. Na ekranu dobrodošlice u Office: mac izaberite stavku Prijavite se u postojeću Office 365 pretplatu, a zatim se prijavite pomoću Office 365 poslovnog ili školskog naloga.

  Prijavite se u postojeću Office 365 pretplatu

Preuzimanje Office i instaliranje programa Outlook za Mac

Instaliranje programa Outlook for Mac za Office 365
 1. Prijavite se u Office 365, na adresi http://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx.

 2. Na Office stranici se pomerite nadole do stavke Preuzimanje programa Outlook for Mac i izaberite stavku Instaliraj. Pratite korake u čarobnjaku.

Outlook for Mac možete da instalirate uporedo sa instalacijom sistema Office za Mac 2011, ali se preporučuje da uklonite usidrenu Outlook za Mac 2011 ikonu i da pokrenete Outlook for Mac pomoću nove ikone.

Brisanje ikone Outlook za Mac 2011 sa trake za usidravanje
 • U okviru „Usidri“, prevucite Outlook za Mac 2011 aplikaciju u korpu za otpatke (nalazi se na kraju trake „Usidri“).

  Usidren Outlook

Imate problema? Ako ne možete da dovršite instalaciju nakon što ste prošli kroz ove korake, pogledajte odeljak Rešavanje problema pri Office instalaciji uz Office 365 za preduzeća.

Potrebna vam je pomoć?

Ako ni nakon primene ovih koraka ne možete da dovršite instalaciju, pogledajte članak Rešavanje problema sa Office instalacijom pomoću usluge Office 365 za preduzeća ili odaberite jedan od sledećih resursa za podršku.

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Takođe pogledajte

Ne možete da pronađete Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 8?

Koje Office 365 proizvode ili licence imam?

Office 365 Learning Center – početna stranica

Primenjuje se na: Office 365 Small Business Admin, Office 365 Admin, Office 365 End User, Office 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik