Preuzimanje i instaliranje programa Business Contact Manager za Outlook 2010

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook pomaže malim preduzećima da stvaraju, prate i razvijaju odnose sa klijentima.

Dostupan je samo putem preuzimanja.

Kako da ga dobijete

Ako ste kupili prethodnu verziju programskog paketa Microsoft Office ili samostalno izdanje programa Microsoft Outlook sa uključenim programom Business Contact Manager, možete preuzeti Menadžer za poslovne kontakte za Outlook bez dodatnih troškova. Takođe možete preuzeti Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ako ste kupili neki od sledećih proizvoda.

 • Microsoft Office Home and Business 2010 ili Microsoft Office Home and Business 2013

 • Microsoft Office Professional

 • Microsoft Outlook 2010 (samostalno izdanje) ili Microsoft Outlook 2013 (samostalno izdanje)

Važno:  Drugi zahtevi i dalje važe. Pogledajte veb stranicu Preuzimanje programa Business Contact Manager za Outlook da biste dobili više informacija i preuzeli program Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook dostupan je i putem količinskog licenciranja. Pogledajte članak Poređenje paketa za količinsko licenciranje sistema Office 2013 da biste dobili više informacija.

Napomena:  Ako vršite nadogradnju sa verzije programa Business Contact Manager koja je instalirana sa programom Microsoft Outlook 2007, posetite Veb stranicu Preuzimanje programa Business Contact Manager za Outlook i pratite uputstva.

Ako vršite nadogradnju sa verzije programa Business Contact Manager koja je instalirana sa programom Microsoft Outlook 2010, posetite lokaciju Office.com i pratite uputstva.

Šta sve možete da uradite sa programom Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

Savet: Za korisnike programa Microsoft Excel, PowerPoint, Publisher ili Word 2010    Kada se Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2010 instalira, možete povezati različite tipove datoteka sa zapisima programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook.

Pomoću programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete efikasnije voditi malo preduzeće. Možete da:

 • Kreirajte posebne zapise o poslovnim kontaktima za osobe sa kojima poslujete.

 • Kreirajte zapise o poslovnim kontaktima za preduzeća sa kojima poslujete i povežite zapise o poslovnim kontaktima sa podacima o kontaktima.

 • Prilagodite obrasce Menadžera za poslovne kontakte u skladu sa svojim poslovanjem.

 • Pratite nove potencijalne klijente ili mogućnosti za poslovanje i njihovo razvijanje u klijente ili prodavce.

 • Kreirate i pratite poslovne projekte i dodeljujte zadatke projekta drugim članovima tima.

 • Kreirate, promovišete i pratite marketinške aktivnosti za najefikasniju upotrebu resursa u cilju stvaranja što profitabilnijeg poslovanja.

 • Povežite stavke istorije komunikacije koje obuhvataju poslovne beleške, telefonske evidencije, zadatke, e-poruke, zakazane obaveze i datoteke sa podacima o kontaktima, zapisima o poslovnim kontaktima i zapisima o potencijalnim klijentima.

 • Delite sve ove podatke sa izabranim članovima tima i nosite podatke sa sobom na prenosnom računaru. Ažurirajte podatke prilikom susreta sa klijentima ili prodavcima i sinhronizujte informacije kada se sledeći put povežete sa glavnom bazom podataka.

 • Više informacija o instaliranju programa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook na udaljenom serveru potražite u članku Upravljanje Business Contact Manager bazom podataka na serveru.

Napomena: Menadžer za poslovne kontakte za Outlook ne funkcioniše sa programom Microsoft Office Accounting. Integracija sa programom Office Accounting nije podržana.

Upozorenje:  Ako instalirate probnu verziju sistema Microsoft Office 2013 i odlučite da se vratite na stariju verziju sistema Microsoft Office, prvo napravite rezervnu kopiju podataka. Moraćete da sačuvate kopiju svoje Business Contact Manager baze podataka da biste videli promene koje ste uneli prilikom korišćenja probne verzije. Potpunu listu uputstava potražite u članku Povratak na stariju verziju programa Business Contact Manager i sistema Microsoft Office.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×