Preuzimanje besplatnih, unapred izgrađenih predložaka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Predloške možete da preuzmete besplatnih, unapred izgrađenih dokumenta pomoću korisnih i kreativne tema iz sistema Office kada izaberete stavke datoteka > novo u Office aplikaciji.

Datoteka > novo

Napomena : U sistemu Office 2007, kliknite na Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta , a zatim kliknite na dugme novo.

Predlošci mogu da uključuju kalendari, vizitkarte, slova, kartice, brošure, biltene, rezimee i još mnogo toga. Možete da koristite bilo koji predložak koji ste preuzeli kao-je, ili možete da prilagodite da odgovara vašim potrebama.

Ako želite da odštampate na Avery predlošci vam možda korisne ovaj članak: Štampanje na Avery nalepnice pomoću programa Microsoft Word.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×