Preuzimanje PowerPoint Online prezentacije pomoću čitača ekrana

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dok radite, PowerPoint Online automatski i neprestano čuva vaš posao u oblaku. Zbog toga ne vidite dugme Sačuvaj u programu PowerPoint Online. Međutim, možete i dalje da preuzmete prezentaciju sa lokalnim uređajem pomoću čitača tastature i ekrana.

Napomene : 

  • Ova tema pretpostavlja da su JAWS korisnici isključili funkciju „Virtuelni meni trake“. Prilikom korišćenja programa PowerPoint Online, preporučujemo da koristite Internet Explorer kao pregledač.

  • PowerPoint Online je aplikacija zasnovana na vebu, tako da se tasterske prečice i navigacija mogu razlikovati u odnosu na PowerPoint 2016.

Preuzmite prezentaciju

Kada preuzmete kopiju prezentacije, ne menjate Sačuvaj lokacije iz oblaka sa lokalnim uređajem. Ako i dalje da izmene prezentaciju, te promene i dalje biti sačuvane na verziju na oblaku.

  1. U Prikazu za uređivanje, više puta pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F6 dok se fokus nalazi na traci i čujete ime trenutne kartice, na primer, "Prikaz" izabrana kartica."

  2. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F6 dok ne dođete do trake. Pritisnite taster sa strelicom nadesno dok se na karticu datoteka , a zatim pritisnite taster Enter.

  3. Pritisnite taster strelica nadole dok ne dobijete na komandu " Sačuvaj kao ", a zatim pritisnite taster Enter.

  4. Pritisnite taster Tab da biste otišli Preuzimanje kopije, a zatim pritisnite taster Enter. Obaveštenje o traci vas pita da li želite da otvorite ili sačuvate datoteku.

    Napomena : JAWS i narator objaviti na traku sa obaveštenjima. Međutim, kada se otvori na traku sa obaveštenjima, koji su blokirani iz dodatno radnje dok ne odgovarate.

  5. Da biste preuzeli i sačuvajte datoteku na lokalni uređaj, pritisnite Alt + S. U naratoru, novo obaveštenje traka je za čitanje, koji označava se preuzimanje dovrši.

Srodne informacije

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže grešaka u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×