Preuzimanje Office programski dodatak za Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft ima partnera vodeće kompanije da biste napravili programe koje vam pomažu da se poslova direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta. Ove programe nazivaju Office programski dodaci u Outlook 2016i aplikacije za Office u Outlook 2013i pomoć možete da ubrzate način možete da pristupite informacijama na Vebu.

Na primer, programski dodatak Bing mape postaje dostupan u e-poruku koja sadrži adresu i možete da ga koristite da biste proverili mapu na mreži za tu lokaciju direktno iz e-pošte.

Neke programske dodatke instalira administrator e-pošte, ali možete da instalirate i druge iz Office prodavnice.

Izaberite karticu ispod uputstva za vašu verziju programa Outlook.

Instaliranje programskog dodatka iz Office prodavnice

 1. U programu Outlook, izaberite stavke Početak > iz prodavnice na traci.

  Dugme "Radnje" u programu Outlook

 2. Na stranici Programskih dodataka za Outlook , pronađite programski dodatak tako što ćete izabrati sve i kretanje kroz listu ili potražite programski dodatak pomoću polja za pretragu . Kada pronađete programski dodatak koji želite, pregledajte njene smernice za privatnost.

  Za besplatne programske dodatke, koristite kontrole za uključivanje/isključivanje da ih uključite ili isključite. Za plaćene programske dodatke i besplatne probe, izaberite ga dobijete da biste završili kupovinu.

  Snimak ekrana programskih dodataka za Outlook stranicu na kojoj možete videti instaliranih programskih dodataka i potražite i izaberite više programskih dodataka.

 3. Kada se programski dodatak instalira, idite na datoteka > Upravljanje programskim dodacima ili Upravljanje aplikacijama da biste se uverili da je uključen. Kada se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima.

  Napomena : Ako ne vidite dugme Upravljaj programskim dodacima (ili Upravljanje aplikacijama), nećete moći da preuzmete programski dodaci za Outlook. Da biste došli do njih, moraćete Office 2013 ili Office 2016 i Exchange 2013 ili Exchange 2016, a administrator mora da biste aktivirali programskih dodataka za Outlook.

Korišćenje programskog dodatka za Outlook

Programski dodaci koje ste instalirali automatski se pojavljuju na sivoj programski dodatak traci blizu vrha poruke kada postoje podaci u e-pošte koje se odnose na programski dodatak.

Na primer, kada otvorite e-poruku koja sadrži adresu, videćete da je programski dodatak za ime, Bing mape, prikazan u traci programski dodatak.

Odaberite programski dodatak za pristup podacima koje nudi.

Bing mape programskog dodatka

Kada koju pišete novu e-poruku (Početak > Nova e-pošta), druge instaliranim programskim dodacima možete da pristupite sa trake sa porukama .

Snimak ekrana trake programa Outlook sa fokusom na kartici poruka, gde se kursor upućuje na programske dodatke na krajnjoj levoj strani. U ovom primeru, programski dodaci su programski dodaci za Office, PayPal, Evernote, Jelpu i Starbaks.

Upravljanje programskim dodacima

U programu Outlook, izaberite stavke datoteka > Upravljanje programskim dodacima ili Upravljanje aplikacijama. Kada se od vas traži da se prijavite, otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite za prijavljivanje u Office programima.

Upravljanje programskim dodacima u programu Outlook

Na stranici Upravljanje programskim dodacima , možete uraditi sledeće:

 • Izaberite stavku Pronađite više programskih dodataka za Outlook u Office prodavnici da biste otišli do Office prodavnice.

 • Koristite opcije na traci sa alatkama da biste dodali dodatne programske dodatke, deinstalirajte programskog dodatka ili osvežite stranicu da biste videli listu najnovije programske dodatke.

  Snimak ekrana dostupnih opcija na traci sa alatkama „Upravljanje programskim dodacima“, koje obuhvataju opcije „Dodaj“, „Izbriši“ i „Osveži“. Prikazani su izbori u okviru „Dodaj“, koji obuhvataju opcije „Dodaj iz Office prodavnice“, „Dodaj sa URL adrese“ i „Dodaj iz datoteke“.
 • Uključite ili isključite programski dodatak tako što ćete potvrditi ili opozvati izbor u polju za potvrdu pored u koloni Uključeno .

 • Izaberite programski dodatak da biste videli više informacija o tome na desnoj strani stranice.

Savet : Outlook Web App možete da koristite i za upravljanje programskim dodacima. U gornjem desnom uglu stranice, odaberite postavke Postavke > Upravljanje integracije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×