Preusmeravanje odgovora na e-poruke na drugi nalog e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Retire_Asset

Ova funkcija je dostupna za većinu POP3 i IMAP naloga e-pošte. Nije dostupna kada koristite Microsoft Exchange nalog e-pošte.

Možete da konfigurišete Microsoft Office Outlook 2007 tako da kada primalaca odgovora na poruku na e-poštu, odgovor se šalje na nalog e-pošte koji se razlikuje od naloga koji ste koristili da biste poslali poruku.

Na primer, ako pošaljete poruku, a zatim idete na odmor u posetite prijatelja, možete da navedete da odgovara na poruku se šalju na nalog vašeg prijatelja. Ili, ako ste na poslu i nećete biti u mogućnosti da biste poslali poruku sa svog naloga za ličnu e-poštu, možete da privremeno promenite postavke e-pošte tako da se odgovori na poruke koje šaljete sa posla se šalju ličnog naloga.

Samo odgovori na poruke koje šaljete nakon unošenja ovih promena utiče.

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Postavke naloga.

 2. Na kartici e-pošte izaberite nalog e-pošte, a zatim kliknite na dugme Promeni.

 3. Kliknite na dugme Još postavki, a zatim, u okviru Odgovori e-poštu , otkucajte e-adresu naloga koji želite da odgovori šalju.

  Napomene : 

  • Neki dobavljači Internet usluga (ISP) ne dozvoljavaju vam da biste poslali e-poruke sa e-adresom odgovor koji se podudara sa e-adresu naloga koji koristite. Ako Vaš ISP ima ovo ograničenje, ne možete da koristite ove procedure.

  • Uverite se da promenite polje Odgovori e-pošte kada više ne želite da se odgovori šalju alternativni nalog.

  • Ako koristite Microsoft Exchange nalog i želite da upravljate stavke iz e-pošte i kalendara druge osobe, razmislite o korišćenju Delegiranog pristupa ili davanje dozvola za nekoga da otvorite i pristup Exchange nalogu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×