Pretraga preduzećima iz usluge Bing

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada kreirate novu kompaniju u Outlook klijent menadžera, možete da pronađete preduzeća pomoću usluge Bing. Ova funkcija može da vam uštede vreme sve preduzeća unošenje detalje ručno.

Pretraga Bing prilikom kreiranja nove kompanije

Kada kreirate novu kompaniju, počnite da kucate ime preduzeća u polju ime. Outlook klijent Menadžer za će biti prikazan padajući meni koji prikazuje postojeće preduzeća, kao i opciju pretragepreduzećima iz usluge Bing.

Kada odaberete pretrage preduzećima iz usluge Bing, Outlook klijent Menadžer anonimno upite Bing.

Napomena: Specifične za korisnika informacije se ne šalju u Bing, ali Microsoft možda koristite ključnu reč i rezultata pretrage da biste poboljšali njegove usluge. Više informacija potražite u članku Microsoft smernice za privatnost.

Bing vraća listu mogućih podudaranja preduzeća prikupljeni iz različitih izvora. Pored ime preduzeća druge detalje kao što su Veb lokaciju, poslovne adrese i opis kratak preduzeća će biti uključene. Bing i Outlook klijenta Menadžer ne garantuje da će tačnost informacije.

Svi detalji dostupni preduzeća prenose u Menadžer za Outlook klijenta. Možete da uredite informacije pre nego što sačuvate preduzeća.

Napomena: Dok informacije o preduzeću automatski se dodaju u Outlook klijent Manager, nije ažurirana ako je neka od informacije o promenama. Sve ispravke se moraju izvršiti ručno.

Mogućnost pretrage preduzećima iz usluge Bing je trenutno pregled funkcija engleskog (sad) samo na korisnike i može da se proširi na dodatne jezike u budućnosti.

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja o programu Outlook klijent Menadžer ili želite da Pregledaj sve naše dokumentacije na proizvod, pogledajte članak Najčešća pitanja o Outlook klijent menadžera.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×