Pretraga poruka u aplikaciji pošta za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pošta za Windows 10 vam omogućava da pretražujete poruke tako što ćete ime pošiljaoca, teme ili sadržaj. Takođe, možete da pretražujete poruke i da vidite istaknuta termin za pretragu.

Napomene : 

Pretraga poruka

 1. Na vrhu liste poruka, odaberite stavku Pretraga Dugme za pretragu u vrhu liste poruka i otkucajte ime pošiljaoca, word, ili frazu koju želite da tražite u polju.

  Napomena : Na telefonu ili tablet računaru, možete da pristupite pretragu tako što ćete odabrati lupu na dnu stranice da biste otvorili polje za pretragu.

 2. Pritisnite taster Enter ili odaberite na lupu da biste prikazali rezultate pretrage.

  Pretraga u Outlook pošti

 3. Da suzite rezultate pretrage, odaberite sve fascikle, a zatim odaberite između Pretrage prijemno poštansko sanduče ili pretražite sve fascikle.

  Ograničenje opsega pretrage na trenutnu fasciklu ili samo poruke sa prilozima

Traženje reči ili fraze u okviru poruke

Takođe možete da pretražujete iz okna za čitanje da biste pronašli sve instance reči ili fraze u okviru određene poruke.

 1. Izaberite poruku koju želite da pretražite.

 2. Odaberite stavke još > Pronalaženje.

  Pronalaženje teksta u okviru poruke
 3. Unesite reč ili frazu koju tražite, a Pošta za Windows 10 će Istaknite reč ili frazu svaki put kad se odigrava u poruku.

Nije moguće pronaći starih poruka?

Ako ne možete da pronađete starih poruka, verovatno morati da promenite trajanje sinhronizacije za poruke i stavke kalendara.

Tražite kontakte?

Aplikaciju e-pošte koristi aplikacija "osobe" u operativnom sistemu Windows 10 da biste uskladištili informacije o kontaktu. Ako morate da tražite kontakta e-adresu, možete da uradite to u aplikaciji osobe.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×