Pretraživanje stavki ili datoteka u SharePoint listi ili biblioteci

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nakon povezivanja SharePoint liste ili biblioteke sa programom Microsoft Office Outlook 2007, možete da tražite stavke sa liste ili datoteke, na primer Microsoft Office Word 2007 dokumente. Sadržaj SharePoint lokacije pretražujete slično kao e-poruke ili druge stavke kreirane u programu Outlook.

Napomena : Funkcije opisane u ovom članku rad sa SharePoint lokacijama koje koriste Windows SharePoint Services 3.0 ili Microsoft Office SharePoint Server 2007. Ako niste sigurni koje verzije sistema Microsoft SharePoint proizvoda i tehnologija je pokrenut na serveru, obratite se administratoru servera.

Rezultati pretrage SharePoint biblioteke

1. Koristite funkciju „Trenutno pretraživanje“ da biste pretražili SharePoint listu ili biblioteku koja je povezana sa programom Outlook.

2. Datoteke i stavke sa liste pojavljuju se u listi poruka poput e-poruka.

Pre početka morate da povežete listu ili biblioteku sa SharePoint lokacije sa programom Office Outlook 2007.

Povezivanje SharePoint liste ili biblioteke sa programom Outlook

 1. U Web pregledaču otvorite listu ili biblioteku na SharePoint lokaciji koju želite da pretražite.

  Ako ne možete da pronađete listu ili biblioteku, izaberite stavku Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim izaberite ime liste ili biblioteke.

 2. Na na Radnje meni Slika menija , kliknite na dugme Poveži se sa programom Outlook.

 3. Kada budete upitani da potvrdite da želite povezivanje SharePoint liste ili biblioteke sa programom Outlook, kliknite na dugme Da.

  Lista ili biblioteka će u novoj fascikli sa nazivom SharePoint liste biti dodata listi fascikli programa Outlook.

Potrebno je da preuzmete određene komponente za pretraživanje operativnog sistema Microsoft Windows da biste koristili sve opcije funkcije „Trenutno pretraživanje“. Pretraživanje možete da izvodite i bez tih komponenti, ali su performanse i funkcionalnost u tom slučaju ograničeni.

Omogućavanje funkcije "trenutno pretraživanje"

Kada počnete da Office Outlook 2007, bićete upitani da preuzmete softver sa Veb lokacije Microsoft Update . Komponenta za preuzimanje je Windows Desktop Search 3.0.

Da biste otišli na lokaciju Microsoft Update i omogućili funkciju „Trenutno pretraživanje“, u upitu kliknite na dugme Preuzmi ili u oknu Trenutno pretraživanje kliknite na vezu Kliknite ovde da biste omogućili trenutnu pretragu. Ako ne vidite vezu Kliknite ovde da biste omogućili trenutnu pretragu, to znači da posedujete sve neophodne komponente i da je funkcija „Trenutno pretraživanje“ omogućena.

Veze do članaka koji sadrže više informacija o pretraživanju i SharePoint listama i bibliotekama potražite u odeljku Takođe pogledajte. Da biste pretražili stavke u SharePoint listi ili biblioteci, postupite na sledeći način:

 1. U fascikli Pošta, u oknu za navigaciju, u fascikli SharePoint liste izaberite ime liste ili biblioteke, na primer Deljeni dokumenti.

 2. U okviru Trenutna pretraga polju Slika polja „Trenutno pretraživanje“ , otkucajte tekst za pretragu.

  Datoteke ili stavke liste koje sadrže upisani tekst pojaviće se u oknu Instant Search REsults.

 3. Da biste suzili obim pretrage, možete da unesete dodatne kriterijume. U oknu " Trenutno pretraživanje ", kliknite na dugme Razvij Slika dugmeta .

Savet : Kliknite na strelicu u polju Trenutno pretraživanje da biste videli više mogućnosti pretraživanja, kao i tekst nedavne pretrage odnosno opcije pretraživanja. Pretraživanje će biti brže ako indeksirate datoteke u biblioteci.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×