Pretplata na RSS feed

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti, pogledajte članak Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Really Simple Syndication (RSS) pruža brz način čitanja najnovijih poruka na vašim omiljenim veb lokacijama. Mnoge veb lokacije nude RSS feedovi tako da se novi objavljen članak ili rezime prilikom objave šalje i u fasciklu RSS feed u programu Outlook. Ako ste dodali RSS feed u Outlook i želite da opozovete pretplatu na RSS feed, pogledajte odeljak Uklanjanje RSS feeda iz programa Outlook.

Kad prvi put dodate RSS feed u Outlook, od vas se traži da odaberete hoćete li da se vaša lista pretplata na RSS feedovi stalno sinhronizuje između programa Outlook i Lista uobičajenih feedova (CFL). Bez obzira na to koju opciju izaberete, kasnije možete da promenite izbor.

 1. Na kartici Datoteka odaberite stavke Opcije > Više opcija.

 2. U dijalogu Opcije programa Outlook, u okviru RSS feedovi potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Sinhronizuj RSS feedove na listi uobičajenih feedova (CFL) u operativnom sistemu Windows
  .

  Sinhronizovanje RSS feedova
  Sinhronizovanje RSS feedova

 1. Na veb stranici kliknite na ikonu RSS feed, na primer Slika dugmeta RSS dugme ili XML dugme za sadržaj koji želite da primate.

 2. Kada se RSS feed otvori u programu Internet Explorer, odaberite stavku Pretplati se na ovaj feed.

Napomena : Ako niste odlučili da sinhronizujete RSS feedove sa listom uobičajenih feedova (CFL) u operativnom sistemu Windows, nećete videti taj RSS feed u programu Outlook.

 1. U programu Outlook kliknite desnim tasterom miša na fasciklu RSS feedovi i odaberite stavku Dodaj novi RSS feed.

 2. U dijalogu Novi RSS feed unesite URL adresu za RSS feed.

  Upisivanje URL adrese za RSS feed

  Savet :  Ako vam je potrebna pomoć pri pronalaženju URL adrese RSS feeda na veb lokaciji, potražite ikonu RSS. Slika dugmeta Kliknite desnim tasterom miša na tu ikonu, a zatim kopirajte prečicu u ostavu. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V da biste informacije iz ostave nalepili u polje „RSS feed lokacija“.

 3. Odaberite stavke Dodaj > U redu.

Da biste pročitali RSS feed na koji ste pretplaćeni, pogledajte članak Čitanje RSS feedova.

Da biste uklonili RSS feed iz programa Outlook, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koja sadrži RSS feed i odaberite stavku Izbriši fasciklu. Ova radnja otkazuje pretplatu na RSS feed u programu Outlook.

Napomena : Nije moguće izbrisati podrazumevanu fasciklu „RSS feedovi“ iz programa Outlook. Međutim, možete da izbrišete sve potfascikle koje sadrže RSS feedove koje ste dodali.

RSS feed možete da uklonite i pomoću dijaloga Postavke naloga.

 1. Odaberite stavke Datoteka > Postavke naloga > Postavke naloga.

 2. Na kartici RSS feedovi odaberite RSS feed za koji želite da otkažete pretplatu, a zatim odaberite stavku Ukloni.

Napomena : Ako ne možete da uklonite sa RSS feed u Outlooki sinhronizuje Outlook sa na CFL, pogledajte članak Uklanjanje RSS feeda koji se ponovo pojavljuje u programu Outlook.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×