Prestanak podrške za Office 2010

Podrška za Office 2010 završiće se 13. oktobra 2020. i neće biti produžavanja bezbednosnih ispravki. Sve Vaše Office 2010 aplikacije će nastaviti da funkcionišu. Međutim, možete se izložiti ozbiljnim i potencijalno štetnim bezbednosnim rizicima.

Evo šta za Vas znači kraj podrške:

  • Microsoft više neće pružati tehničku podršku, ispravke grešaka ili sigurnosne ispravke za ranjivosti sistema Office 2010 koje se kasnije mogu prijaviti ili otkriti. Ovo uključuje bezbednosne ispravke koje mogu da zaštite vaš računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugih zlonamernih softvera.

  • Više nećete primati ažuriranja softvera za Office 2010 iz usluge Microsoft Update.

  • Više nećete primati tehničku podršku preko telefona ili ćaskanja.

  • Neće biti obezbeđene dodatne ispravke za sadržaj podrške. Zapravo, većina sadržaja pomoći na mreži će biti povučena.

  • Više nećete moći da preuzmete Office 2010 sa Microsoft veb sajta.

Šta treba da uradim da bih se pripremio?

Iako ćete i dalje moći da koristite Office 2010, preporučujemo da izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama.

Možete kupiti ili isprobati najnoviju verziju sistema Office.

Veza za kupovinu ili isprobavanje sistema Office

Da biste saznali više, pogledajte Kako da nadogradim Office?

Savet: Ako vašom verzijom sustava Office 2010 upravlja vaše preduzeće ili škola, za pomoć se obratite IT tehničkoj podršci. IT odeljenje će verovatno imati sopstveni plan za nadogradnju.

Samo za IT stručnjake i Office 365 administratore

IT stručnjaci koji žele da saznaju više o nadogradnji sistema Office 2010 u preduzeću, pogledajte Planiranje nadogradnje sa servera i klijenata sistema Office 2007 ili Office 2010..

Office 365 administratori koji upravljaju sistemom Office 365 u organizacijama sa korisnicima koji još uvek koriste Office 2010, pogledajte Nadogradite Office 365 za poslovne korisnike na najnoviji Office klijent

Zašto Microsoft radi ovo?

Office 2010, kao i većina Microsoft proizvoda, ima životni ciklus podrške tokom kojeg pružamo nove funkcije, popravke grešaka, bezbednosne ispravke i tako dalje. Ovaj životni ciklus obično traje 10 godina od datuma prvog izdanja proizvoda. Više informacija o životnom ciklusu Microsoft proizvoda potražite na stranici Microsoft smernice za životni ciklus.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×