Prestanak deljenja pretplate na Office 365 Home

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste vlasnik pretplate na Office 365 Home, u bilo kom trenutku možete da prestanete da delite pretplatu s nekom osobom. Ako koristite pretplatu koju je neko podelio s vama, možete prestati da je koristite kad god želite ili ćete biti obavešteni da je neko prestao da deli svoju pretplatu s vama. U svakom slučaju će doći do promene u pogodnostima pretplate.

Treba više instalacije?    Ako želite da napravite više Office instalacija dostupna, možete da deaktivirate jednu, umesto da potpuno uklonite nekoga iz pretplate. Na taj način, možete da instalirate Office na drugom računaru, a sve osobe koje ste podelili sa i dalje će biti iskoristiti pogodnosti vaše pretplate, kao što su dodatni OneDrive prostora za skladištenje.

Saznajte kako da prestanete da delite pretplatu na Office 365 Home

Odaberite nešto od sledećeg:

 1. Prijavite se na stranicu Moj nalog Office .

 2. U odeljku Deljenje usluge Office 365 odaberite stavku Deli Office 365.

  Snimak ekrana odeljka "Deli Office 365" sa stranica sa nalogom koji prikazuje pretplatu se dele sa 1 osoba.
 3. Na stranici Deljenje usluge Office 365, u odeljku Deljenje pogodnosti pretplate pronađite osobu koju želite da uklonite, a zatim odaberite stavku Ukloni.

  Deljenje u odeljak pogodnosti vaše pretplate deljenje usluge Office 365 stranice koja pokazuje na uklanjanje veza u okviru korisnika slika.
 4. U dijalogu za potvrdu kliknite na dugme Ukloni korisnika.

  Snimak ekrana dijalogu za potvrdu kada uklanjanje korisnika iz pretplate na Office 365 Home.

  Nakon toga ćemo poslati poštu tom korisniku da ga obavestimo da ste ga uklonili iz pretplate.

 1. Prijavite se na stranicu Moj nalog Office .

 2. U odeljku Deljenje pretplate odaberite stavku Prestanak korišćenja ove deljene pretplate.

  Snimak odeljka "Deljenje pretplate" stranica sa nalogom koji prikazuje vezu "Prestanite da ovo koristite deljenu pretplatu".
 3. U dijalogu za potvrdu kliknite na dugme Napusti.

  Snimak ekrana dijalogu za potvrdu kada prestanete da koristite Office 365 Home pretplatu na neko podelio sa vama.

Ako želite da nastavite da koristite uslugu Office, možete da kupite Office pretplatu. Ako vam je potreban brz i besplatan način za pravljenje ili uređivanje Office datoteka, koristite Office Online.

Šta se dešava kada da prestanete da koristite deljenu Office 365 Home pretplatu?

Kad prestanete da koristite deljenu pretplatu, izgubićete sve pogodnosti tu pretplatu. To znači da:

 • Moći ćete i dalje da pogledate i odštampate Office datoteke, ali nećete moći da ih uređuje ili da pravite nove. Videćete obaveštenja „Nelicencirani proizvod“ prilikom korišćenja sistema Office.

 • I dalje ćete moći da koristite Office na iPad uređaju, Android tablet računaru i pametnom telefonu, ali nećete moći da pristupite vrhunskim Office 365 funkcijama.

 • Izgubićete 1 TB besplatnog prostora za skladištenje u usluzi OneDrive.

 • Ako ste iskoristili deo prostora za skladištenje od 1 TB, ne treba da brinete, vaše datoteke će i dalje biti tamo, samo nećete moći da ih uređujete u usluzi OneDrive niti da otpremite nove datoteke. Da biste to ispravili, neke datoteke možete da sačuvate na drugom mestu ili da kupite još prostora za skladištenje. Dodatne informacije potražite na lokaciji OneDrive.com, prijavite se na svoj nalog i odaberite stavku Nabavite još prostora za skladištenje.

 • Izgubićete svojih 60 Skype minuta mesečno za pozive.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden u sistemu računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Deljenje pretplate na Office 365 Home sa najviše četiri osobe iz domaćinstva

Otkazivanje usluge Office 365 za kuću

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×