Preraspoređivanje beležaka na stranici

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

  • Kliknite na gornju ivicu kontejnera za beleške koji želite da premestite, a zatim ga prevucite na novu lokaciju na stranici.

    Saveti

    • Da biste premestili pasus, pomerite pokazivač na regulator pasusa dok se pokazivač ne pretvori u ukrštene strelice, a zatim prevucite pasus na novu lokaciju na stranici. Ako izabrani pasus koji želite da premestite sadrži uvučene pasuse, i oni će se premestiti zajedno sa njim. Da biste izabrali samo gornji pasus, ponovo kliknite na njegov regulator.

    • Kontejnere za beleške možete da objedinite tako što ćete istovremeno pritisnuti taster SHIFT i prevući jedan kontejner preko drugog.

    • Kada ih premeštate po stranici, kontejneri za beleške i druge stavke na stranici podrazumevano će se prikačiti na nevidljivu koordinatnu mrežu. Ovo olakšava poravnavanje kontejnera za beleške, slika i drugih elemenata na stranici. Ovu postavku možete privremeno ukinuti tako što ćete držati pritisnut taster ALT dok prevlačite kontejner za beleške.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×