Prenošenje svojstva polja

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Neka svojstva polja su koje se može nasleđivati. Kada kreirate kontrolu koja je zasnovana na polju, postavka svojstva uključen je uz nove kontrole – nasleđuju iz polja koja se zasniva na kontrolu na. Kada promenite u svojstvo koje se može nasleđivati polja u prikazu dizajna tabele, možete da imate Microsoft Office Access iste promene na sve kontrole koje su već zasnovan na tom polju. Ovaj proces – pristup za promenu automatski – se zove prenošenje.

Razdeljeni postavke svojstva opis prikazana na statusnoj traci

1. kada promenite u svojstvo koje se može nasleđivati polja...

2... i odaberite stavku da biste ažurirali svuda postavku svojstva...

3... .tabele nova postavka svojstva se automatski ažurira gde god da se koristi polje.

Na primer, ako ažurirate svojstvo Opis polja, možete zadati da Access unosi istu promenu u kontrole povezane sa tim poljem pa će statusna traka prikazivati novi opis kad se obrazac otvori i izabere kontrola koja koristi to polje.

Ažuriranje svojstva koje se može nasleđivati

  1. Unesite odgovarajuće promene u svojstvo koje može da se nasleđuje. Pojavljuje se dugme Opcije za ažuriranje svojstava.

  2. Kliknite na dugme Opcije za ažuriranje svojstava i zatim iz padajućeg menija izaberite stavku Ažuriraj nasleđeno svojstvo svuda gde se polje koristi. Otvara se dijalog Ažuriranje svojstava i prikazuje listu objekata baze podataka koji koriste polje.

  3. U dijalogu Ažuriranje svojstava izaberite sve stavke koje želite automatski da ažurirate i kliknite na dugme Da.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak sadrži prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×