Premium Outlook.com funkcija za Office 365 mogu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uživajte u više opcija zaštita od phishing i malver, bez reklame i druge funkcije premium za Outlook.com nalog – deo pretplate na Office 365 Home ili Office 365 Personal .

  • Bezbednost više opcija e-pošte. Kao u Office 365 pretplatnika, dobijate poboljšana bezbednost alatke koje vam pomažu da zaštitite prijemno poštansko sanduče od phishing i malvera. Saznajte više o naprednim postavkama bezbednosti Outlook.com za Office 365 pretplatnike.

  • E-pošte za šifrovanje.Outlook.com uključuje šifrovanja i sprečite prosleđivanje funkcija koje obezbeđuju poverljive lične informacije o vašem i delite putem e-pošte ostaje šifrovane i ne ostavi Office 365. Ovo je korisna kada ne verujete dobavljača e-pošte primaoca da bude bezbedan. Saznajte više o šifrovanih poruka ovde.

  • Besplatni ad interfejs.Office 365 pretplatnika, uživati sa poštanskim sandučetom besplatni ad Outlook.com . Bez reklama, imate manje ometanja i uživanje brže vremenima učitavanja stranice.

  • Veće poštansko sanduče za skladištenje.Office 365 pretplatnika se 50 GB prostora za skladištenje e-pošte kao pretplatu pogodnost. Imate 50 GB prostora za skladištenje e-pošte na raspolaganju.

  • Premium podrške.Office 365 pretplata uključuje premium korisničkoj podršci, tako da ako treba da se obratite korporaciji Microsoft pomoć, dobićete naše najvišem nivou usluge.

Ove prednosti automatsku aktivaciju za sve pretplatnike Office 365 ko ima Outlook.com poštansko sanduče povezan sa pretplatu. Poštanski sandučići Outlook.com imaju e-adrese koji se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

Ne na Office 365 pretplatnika? Potrebno vaše Outlook.com na viši nivo. Office 365 Home i Office 365 Personal pretplatnika se ove prednosti plus najnovije verzije punu Office aplikacija i usluga u oblaku. Saznajte više o Office 365.

Najčešća pitanja

Cena varira u zavisnosti od lokacije. Pogledajte troškova za vašu zemlju.

Ako ste se upisali za pretplatu na Office 365 Home ili Office 365 Personal sa Outlook.com e-adresa koji se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com, pogodnosti će automatski biti primenjeno.  Ne morate da preduzmete nijednu radnju.

Outlook.com Premium samostalne ponude je zatvorena za nove pretplatnika. Trenutni pretplatnici možete da obnovite pretplatu da biste nastavili da primate prednosti pretplate. Da biste saznali više, pogledajte članak Outlook.com Premium zatvoreno za nove pretplatnika.

Ne, ove prednosti primenjuju se samo ako vaša pretplata je povezan sa Outlook.com naloga. Outlook.com nalozi imaju e-adrese koji se završavaju sa @outlook.com, @hotmail.com, @live.com i @msn.com.

Uz pretplatu na Office 365 Home , možete da delite pogodnosti sa drugim osobama na 4.  Ako imaju Outlook.com poštanskih sandučića, osobe koje dele pogodnosti vaše sa su automatski ćete dobiti pogodnosti. Saznajte više o deljenju Office 365 Home pretplatu pogodnosti.

Više informacija potražite u članku Napredne Outlook.com bezbednosti za Office 365 mogu.

Besplatni ad pretplatu pogodnost znači da nećete videti naslovi reklama ili oglasa u listi poruka kada koristite Outlook.com.  Ćete se i dalje ćete primati sve poruke poslate na vaš nalog, neke od njih možda oglasi ste se upisali za prijem, ili neželjene pošte.

Ćete se i dalje imaju pristup Outlook.com nalog, ali će biti deaktiviran premium pogodnosti.

Ne. Outlook.com je potrošačke usluga, tako da ove prednosti primenjuju se samo na Office 365 potrošačke pretplate – tačnije Office 365 Home i Office 365 Personal.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Za pomoć sa Outlook.com, izaberite stavku ? na vrhu prozora Outlook.com.

Pomoć za Microsoft nalog ili pretplate, posetite Pomoć za Microsoft nalog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×