Premeštanje zadataka između ili u okviru lista

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Premeštanje zadataka između lista

Na radnoj površini treba da prvo proverite da li taj Kontekstualni meniji su omogućene u postavkama. Zatim, samo shift-kliknite da biste izabrali željeni zadaci. Kada se izabere ova opcija, kliknite desnim tasterom miša da biste pristupili kontekstualnog menija i jednostavno kliknite na dugme Premeštanje zadataka na... Zatim moći ćete da odaberete željene liste.

Snimak ekrana koji prikazuje premeštanje zaduženja sa... opciju u okviru kontekstualnog menija

Na Android uređaju, samo dugo pritisnite obaveza da biste uneli režimu uređivanja. Možete da izaberete više zadataka tako što ćete dodirnuti ih ili dodirnite tri tačke u gornjem desnom da biste pristupili opciju da biste izabrali sve. Tako što ćete dodirnuti tri tačke u gornjem desnom uglu će takođe imate opciju da biste premestili izabrane zaduženja. Kad ste izabrali premestite tamo, možete da izaberete listu koja će se prebaciti na zadatke.

Snimak ekrana koji prikazuje opciju za premeštanje zaduženja na Android uređaju

Na iOS, samo dodirnite tri tačke u gornjem desnom uglu da biste otvorili listu opcije , a zatim stavku Uredi. Zatim možete izabrati željenu zadaci i dodirnite stavku Premesti na dnu ekrana. Zatim ćete imati opciju da biste izabrali listu koja će se prebaciti na zadatke.

Snimak ekrana koji prikazuje premeštanje na meni na iOS

Promena položaja zadataka u okviru liste

Da biste promenili položaj zadataka u okviru liste, jednostavno možete da prevučete i otpustite. Samo izaberite i zadržite zadatak dok prevlačite ga na novu poziciju u okviru liste. Otpustite da otpustite ga u da biste promenili poziciju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×