Premeštanje vodenog žiga

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste premestili vodenog žiga, možete da otvorite zaglavlje i podesite vodeni žig položaj na stranicama dokumenta.

 1. Kliknite dvaput na oblast zaglavlja dokumenta.

  Oblast zaglavlja je aktivan dokument telo zatamni, a da se pomerite nadole da biste videli na vodeni žig.

 2. Kliknite na dugme da biste ga izabrali vodeni žig.

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  • Prevucite vodeni žig na željenu lokaciju.

  • Ako je vaš vodeni žig vodeni žig sa tekstom, izaberite karticu " WordArt alatke ", u grupi Rasporedi kliknite na dugme Položaj i izaberite neku opciju u okviru Sa prelamanjem teksta.

  • Ako je vaš žig vodenog žiga sa slikom, izaberite karticu Alatke za slike , u grupi Rasporedi kliknite na dugme Položaj i izaberite neku opciju u okviru Sa prelamanjem teksta.

 4. Da biste promenili rotaciju vodeni žig, zadržite pokazivač miša iznad zelena tačka dok se kursor ne postane kružnu strelicu, a zatim prevucite da biste rotirali vodeni žig.

 5. Na kartici " Zaglavlje i podnožje alatke ", u grupi Zatvori kliknite na dugme Zatvori zaglavlje i podnožje da biste se vratili u dokument.

Napomena : Ako dokument sadrži više odeljaka koji nisu povezani, morate da biste premestili vodeni žig u svakom odeljku.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×