Premeštanje teksta na stranici

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Postupite na neki od sledećih načina:

  • Pomerite pokazivač miša preko teksta da biste tekst premestili unutar jedne stranice. Kada se pojavi kontejner za beleške, kliknite na njegovu gornju ivicu, a zatim ga prevucite na novu lokaciju na stranici.

  • Da biste tekst kopirali ili premestili sa jedne stranice na drugu, kliknite desnim tasterom miša na gornju ivicu kontejnera za beleške, u priručnom meniju izaberite stavku Kopiraj ili Iseci, a zatim beleške nalepite na željenu stranicu.

    Važno : Isecanje stranicu iz kartice stranice je isto kao brisanje stranice. Ako ne možete da nalepite na stranicu na drugom mestu odmah nakon što ga seku, njen sadržaj može biti trajno izgubljeni.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×