Premeštanje stranice ili podstranice u drugi odeljak beležnice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Izvršite sledeće radnje:

  1. Kliknite na karticu stranice koju želite da premestite, a zatim je prevucite preko kartice odeljka u koji želite da je premestite.

    Savet : Takođe, možete da kliknete desnim tasterom miša na karticu stranice ili podstranice koju želite da premestite, zatim da u priručnom meniju postavite pokazivač na stavku Premesti stranicu u, a da potom izaberete stavku Drugi odeljak.

    • Držite pritisnut taster CTRL ili taster SHIFT i kliknite na kartice stranica koje želite da premestite da biste izabrali više stranica ili podstranica.

    • Ako podstranicu premestite na novu lokaciju, ona će postati primarna stranica. Da biste premestili primarnu stranicu i njene podstranice, izaberite je kao i njene podstranice, a zatim ih zajedno premestite.

  2. U dijalogu Premeštanje ili kopiranje stranica izaberite odeljak u koji želite da premestite stranicu ili podstranicu, a zatim kliknite na dugme Premesti.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×