Premeštanje polja u izvoru podataka

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako želite da promenite položaj polja koje ste dodali izvor podataka, Microsoft InfoPath Blog tima: Premeštanje polja u izvoru podataka vam pokazuje kako da premestite tih polja pomoću miša ili tastature.

Tehnika u ovom blogu primenjuju se samo na polja koja ste dodali u izvoru podataka. Nije moguće premestiti polja u izvoru podataka koji je zasnovan na spoljnog izvora podataka, kao što su baze podataka ili Veb usluge. U spoljnom izvoru podataka određuje položaj polja u izvoru podataka predloška obrasca i redosleda tih polja nije moguće promeniti u programu InfoPath.

Više informacija o poljima i izvorima podataka potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×