Premeštanje odeljka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pošto se vremenom veličina beležnica povećava, možda će se ukazati potreba da promenite redosled kartica odeljaka koje ste dodali.

Da biste brzo premestili karticu odeljka na novu lokaciju u aktuelnoj beležnici, postupite na neki od sledećih načina:

 • Na vrhu aktuelne stranice izaberite i prevucite karticu odeljka na levu ili desnu stranu. Pojaviće se mali trougao koji označava novu lokaciju.

  Savet : Prevlačenje i otpuštanje kartica odeljka je najlakši način da Rasporedi sve kartica odeljka u abecednom ili numeričkom redosledu ili u drugom redosledu.

 • Na levoj margini, na vrhu trake Navigacija kliknite na dugme Razvij traku za navigaciju (dvostruka strelica) da biste prikazali odeljke svih otvorenih beležnica, a zatim svaku karticu stranice prevucite nagore ili nadole na njenu novu lokaciju. Prilikom prevlačenja odeljka pojaviće se horizontalna linija koja označava novu lokaciju.

Da biste premestili odeljak iz aktuelne beležnice u fasciklu ili drugu beležnicu, postupite na sledeći način:

 1. Na vrhu aktuelne stranice kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice koju želite da premestite, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Premesti.

 2. U dijalogu Premeštanje odeljka u postupite na neki od sledećih načina:

  • U listi izaberite odredišnu karticu trenutnog odeljka, a zatim kliknite na dugme Premesti ispred da biste ga premestili ispred druge kartice odeljka.

  • U listi izaberite odredišnu karticu trenutnog odeljka, a zatim kliknite na dugme Premesti iza da biste ga premestili iza druge kartice odeljka.

  • U listi izaberite odredišnu grupu odeljaka ili beležnicu, a zatim kliknite na dugme Premesti u da biste trenutni odeljak premestili u drugu grupu odeljaka ili u beležnicu koja ne sadrži odeljke.

   Savet : Da biste kreirali novu grupu odeljaka, izaberite lokaciju u listi, a zatim, pre nego što premestite trenutni odeljak, izaberite stavku Kreiraj novu grupu odeljaka.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×