Premeštanje korisnika konferencijskih usluga korporaciji Microsoft

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste koristili Audio konferencije u sistemu Office 365 pomoću programa Skype za posao i Microsoft Teams, korisnici iz vaše organizacije treba da imaju licence za Audio konferencije dodeljuju ih i njihove konferencijskih usluga mora biti postavljeno na Microsoft. Vidite, probajte ili kupite Audio konferencije da biste dobili više informacija o licenciranju i koliko koštaju.

Da se korisnik je zvuka dobavljača korporaciji Microsoft

Ako se korisnik koji nema dobavljača audio konferencije dodeli licence za Audio konferencije , dobavljač korisnika će biti automatski podešen na Microsoft i ne morate ništa da radite. Ako korisnik već konferencijskih usluga, morate da promenite korisnika dobavljač korporaciji Microsoft nakon dodeljivanja licence Audio konferencije .

Da biste podesili Microsoft kao audio konferencije dobavljač za korisnika koji ima dodelili licencu za Audio konferencije , ali koristi drugi dobavljač usluga audio konferencija uradite sledeće:

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite u Office 365 centar za administraciju > Skype za posao.

 3. U Skype for Business centra administracije, idite na Audio konferencije.

 4. Ako vidite natpis na kojem je koja vas obaveštava da su korisnici sa Audio konferencije licence dodeljeni ali još uvek nemate Microsoft postavite kao njihove dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem, ali izaberite stavku kliknite ovde da biste ih premeštate. Ako ne vidite natpisu, u Skype for Business centra administracije izaberite stavku Korisnici uključivanja biranja i izaberite korisnika spremni za premeštanje u Audio konferenciju filter.

 5. Izaberite korisnike koje želite da premestite i u oknu sa radnjama kliknite na Uredi.

 6. Izaberite Microsoft na listi Ime dobavljača .

  Napomena : Kada dobavljača audio konferencije za korisnika se menja u Microsoft, audio-konferencija informacija od korisnika će se promeniti. Ako vam je potrebna da biste zadržali ove informacije, snimite ga negde pre nego što promenite dobavljača bilo kog korisnika.

 7. Kliknite na dugme Sačuvaj.

 • Ako izaberete korisnika na listi, možete da prikažete podrazumevane informacije o audio konferencije korisnika, ali nećete moći da vidite audio konferencije PIN-a. Možete da poništite audio konferencije PIN-a korisnika tako što ćete kliknuti na dugme Uspostavi početne vrednosti.

 • Ako želite da promenite postavke audio konferencije za korisnika, možete sa liste izaberite korisnika i zatim kliknite na dugme Uredi i izvršite promene na stranici Svojstva .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Audio-konferencija u sistemu Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×