Premeštanje ili kopiranje i nalepljivanje kontakata

Na spisku kontakata programa Communicator, možete da prevučete i otpustite kontakte i da ih tako premeštate iz grupe u grupu. Takođe možete da kopirate kontakte iz jedne i da ih nalepite u drugu grupu. Pored toga, možete da ih prevlačite iz spiska kontakata u spisak učesnika u okviru prozora za razgovor.

Šta želite da uradite?

Premeštanje kontakta

Kopiranje i nalepljivanje kontakta

Prevlačenje kontakata između spiska učesnika i spiska kontakata

Premeštanje kontakta

  • Prevucite kontakt iz jedne grupe i otpustite ga u drugoj. Možete da izaberete više kontakata tako što ćete držati taster CTRL na tastaturi i kliknuti na kontakte koje želite da prevučete.

    Napomena: Premeštanje kontakta iz jedne grupe u drugu može imati različite posledice u zavisnosti od prikaza koji je primenjen za glavni prozor programa Office Communicator. Ako je primenjen prikaz „Spisak kontakata“, možete da premeštate kontakte iz jedne grupe u drugu, a da pri tom ne morate da im menjate nivo pristupa. Ako, međutim, premeštate kontakte u okviru prikaza Nivoi pristupa ili u okviru prikaza Upravljanje nivoima pristupa, menjate i dozvole za vaše informacije o prisutnosti koje korisnici imaju. Za više informacija o nivoima pristupa, pogledate temu Kontrolisanje pristupa vašim informacijama o prisutnosti.

Vrh stranice

Kopiranje i nalepljivanje kontakta

  • Kliknite desnim tasterom miša na kontakt, kliknite na stavku Kopiraj, desnim tasterom miša kliknite na grupu u koju želite da nalepite kontakt i zatim kliknite na stavku Nalepi. Da biste izabrali više kontakata držite CTRL taster na tastaturi i zatim izaberite kontakte koje želite da kopirate.

Vrh stranice

Prevlačenje kontakata između spiska učesnika i spiska kontakata

Pomoću programa Office Communicator 2007 možete da prevlačite kontakte sa spiska kontakata u spisak učesnika, što vam pruža jednostavan način za dodavanje kontakata u sesiju. Takođe možete da prevlačite kontakte sa spiska učesnika u spisak kontakata, što vam pruža jednostavan način za dodavanje kontakata na svoj spisak kontakata.

Prevlačenje kontakta sa spiska kontakata u spisak učesnika

  • Na spisku kontakata, prevucite kontakt u spisak učesnika u okviru prozora za razgovor programa Office Communicator. Obično se ova radnja izvršava u toku aktivne sesije.

Prevlačenje kontakta sa spiska učesnika u spisak kontakata

  • Tokom aktivne sesije, prevucite kontakt sa spiska učesnika u spisak kontakata.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×