Premeštanje ili brisanje odeljaka na pogrešnom mestu u deljenim beležnicama

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Odeljci na pogrešnom mestu može da se pojavi kada Microsoft Office OneNote 2007 pokuša da sinhronizujete promene koje su napravljene u odeljku beležnice čiju datoteku odeljka nije moguće pronaći. U tim slučajevima, Odeljci na pogrešnom mestu ikona se pojavljuje pri dnu trake za navigaciju iznad ikone Sve beležnice :

Odeljci na pogrešnom mestu dugme na traci za navigaciju programa OneNote

1. ikonu beležnice

2. ikona "Neklasifikovane beleške"

3. pogrešnom odeljke ikona

4. ikona "svih Beležnica"

Odeljci na pogrešnom mestu mogu se pojaviti i u sledećim situacijama:

 • Napravili ste promene u odeljku koji je drugi korisnik izbrisao sa deljene lokacije.

 • Napravili ste promene u odeljku koji je drugi korisnik premestio na drugu lokaciju. Ako je odeljak premešten u drugu deljenu beležnicu koja je otvorena na računaru, OneNote može da ponovo otkrije datoteku odeljka i ispravno sinhronizuje promene u njoj na novoj lokaciji. U tom slučaju, ikona Odeljci na pogrešnom mestu će nestati posle sinhronizacije promena.

Odeljci na pogrešnom mestu ostaće u deljenoj beležnici sve dok OneNote ne otkrije novu lokaciju odeljka ili dok ih vi ili neki drugi korisnik ne premestite ili izbrišete.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Premeštanje odeljka na pogrešnom mestu u drugu beležnicu

Brisanje odeljka na pogrešnom mestu iz beležnice

Premeštanje odeljka na pogrešnom mestu u drugu beležnicu

Ako odeljak deljene beležnice više nije moguće sinhronizovati, ali želite da zadržite informacije koje on sadrži, nesinhronizovani odeljak možete premestiti u drugu beležnicu. Time će on biti uklonjen iz deljene beležnice, ali će zadržati svoj sadržaj.

 1. Kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka na pogrešnom mestu koji želite da premestite, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Premesti.

 2. U dijalogu Premesti odeljak u postupite na neki od sledećih načina:

  • U listi izaberite odredišnu karticu trenutnog odeljka, a zatim kliknite na dugme Premesti ispred da biste ga premestili ispred druge kartice odeljka.

  • U listi izaberite odredišnu karticu trenutnog odeljka, a zatim kliknite na dugme Premesti iza da biste ga premestili iza druge kartice odeljka.

  • U listi izaberite odredišnu grupu odeljaka ili beležnicu, a zatim kliknite na dugme Premesti u da biste trenutni odeljak premestili u drugu grupu odeljaka ili u beležnicu koja ne sadrži odeljke.

   Savet : Da biste kreirali novu grupu odeljaka, izaberite lokaciju u listi, a zatim, pre nego što premestite trenutni odeljak, izaberite stavku Kreiraj novu grupu odeljaka.

Vrh stranice

Brisanje odeljka na pogrešnom mestu iz beležnice

Ako je odeljak deljene beležnice namerno izbrisan, a vama više nije potrebno da sinhronizujete ili čuvate promene, uradite sledeće:

 1. Na dnu na traci za navigaciju, kliknite na Odeljci na pogrešnom mestu Slika dugmeta .

 2. U listi odeljaka na pogrešnom mestu kliknite desnim tasterom miša na ime odeljka koji želite da izbrišete, a zatim kliknite na dugme Izbriši.

  Važno : Kada izbrišete odeljak na pogrešnom mestu, informacije koje on sadrži biće trajno odbačene. Ako niste sigurni da li želite da trajno odbacite odeljak na pogrešnom mestu, umesto brisanja možete da ga premestite u drugi deo beležnice.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×