Premeštanje fascikle "pošta"

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da uredite fascikle e-pošte u određenom redosledu da bi bio organizovan. To je jednostavno prevucite i otpustite zadatak.

Premeštanje fascikle "pošta"

Na listi fascikli prevucite i otpustite fasciklu koju želite da biste se premestili na novu lokaciju. Ako imate nekoliko Outlook poštanskih sandučića, možete da premestite fascikle između njih, previše.

Savet : Ako kasnije budete želeli da biste se vratili na podrazumevani abecednim redom, na kartici fascikle , kliknite na dugme Prikaži sve fascikle od A do Z.

Poređajte fascikle po abecednom redu tako što ćete izabrati stavku „Prikaži sve fascikle A do Z“.

Upravljanje fasciklama

Kada želite da bude efikasniji, često to vam pomaže da kreirate određene fascikle za različite teme, a zatim premestite e-poruke u njima. Pored kreiranja novih fascikli, možete takođe preimenujete, kopirate ili izbrišite ih.

  1. Na listi fascikli kliknite desnim tasterom miša na fasciklu, a zatim odaberite radnju koju želite.

  2. U meniju koji se otvara, odaberite zadatak koji želite da izvršite. Da biste kreirali novu fasciklu, izaberite stavku Nova fascikla. Ili Preimenujete fascikle, Kopiranje fascikleili Brisanje fascikle, možete da odaberete tako da odgovara vašim potrebama.

    Napomena : Ne možete da izbrišete ili preimenujete Prijemno poštansko sanduče, radne verzije, Poslate stavkeili fascikle Izbrisane stavke .

    Savet : Ako ne želite da trošite vreme na premeštanje e-adresa u različitim fasciklama, razmislite o kreiranja pravila za e-poruke, tako da automatski stignu u fascikle koje želite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Prebacivanje između Outlook fascikli

Kreiranje fascikle za pretragu

Korišćenje pravila za upravljanje e-pošte

Kreiranje pravila na osnovu pošiljaoca e-poruke

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×