Premeštanje datoteka iz grupe u sopstveni OneDrive

Premeštanje datoteka iz grupe u sopstveni OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Windows Live grupe više neće biti dostupna u OneDrive nakon 16 oktobar 2015. Sve datoteke u grupama fasciklama takođe više neće biti dostupna kada to vreme.

Ako niste ni u jednoj Windows Live grupi, ne morate ništa da uradite. Da biste to proverili, prijavite se na lokaciji OneDrive.com i pogledajte u oknu za navigaciju:

Windows Live grupe u usluzi OneDrive

Ako vidite stavku Grupe, deo ste neke Windows Live grupi – pogledajte dolenavedene korake da biste zadržali sve datoteke koje imate u tim grupama.

Ako ne vidite stavku Grupe u oknu za navigaciju, niste ni u jednoj Windows Live grupi i ništa ne treba da uradite.

Da biste zadržali svoje datoteke grupe pomoću OneDrive, preuzmite ih, a zatim ih premestite u sopstveni OneDrive.

  1. Prijavite se na lokaciji OneDrive.com.

  2. U levom oknu, u okviru grupeizaberite grupu koja sadrži datoteke koje želite da zadržite.

  3. Izaberite datoteke koje želite da zadržite.

  4. Izaberite stavku Preuzimanje. Ako imate datoteke u više fascikli, potrebno je da preuzmete datoteke iz fascikle zasebno.

    Napomena: Ako ste preuzeli više datoteka odjednom, kreira se zip datoteka koja sadrži datoteke. Da biste je otvorili i uklonili datoteke, otvorite istraživač datoteka, potražite .zip datoteku (na lokaciji na kojoj ste preuzimali datoteke), kliknite desnim tasterom miša na nju i izaberite stavku Izdvoj sve.

  5. U oknu sa leve strane OneDrive Veb lokacije, izaberite stavku datoteke da biste otvorili sopstvene OneDrive.

  6. Potražite fasciklu u koju želite da otpremite datoteke grupi ili kreirajte novu fasciklu.

  7. U istraživaču datoteka izaberite datoteke koje želite da dodate na OneDrive, i zatim ih prevucite u pregledač i otpustite u fasciklu otvorenu na Veb lokaciji OneDrive .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×