Premeštanje beležnice programa OneNote za Windows koju ste podelili sa drugima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

OneNote je odlična alatka za saradnju. Možete da delite beležnicu sa drugima da bi mogli da prikazuju ili uređuju sadržaj i rade zajedno. Ako želite da premestite deljenu beležnicu na novu lokaciju, dobro bi bilo da napravite strategiju tako da druge osobe mogu da pronađu beležnicu na novoj lokaciji i nastave da rade u njoj.

Napomena : Ako imate beležnicu koju ste niste deljene, ali želite da premestite u OneDrive kako bi mogli da je preuzmete na svim vašim uređajima, ne morate da pratite dolenavedene korake. Jednostavno Odaberite stavke datoteka > deli , a zatim izaberite novu lokaciju. Uputstva korak po korak potražite u članku Premeštanje beležnice u usluzi OneDrive. Ako vaša organizacija koristi SharePoint, možete da napravite beležnicu na SharePoint tako da druge osobe iz vašeg tima možete ga koristiti.

Beležnica koja se već nalazi na deljenoj lokaciji ne može u celosti da se premesti na novu lokaciju. Možete da premestite njen sadržaj, odeljak po odeljak, tako što ćete pratiti sledeće korake:

Savet : Razmotrite premeštanje beležnica samo kada znate da će aktivnost deljenog uređivanja biti minimalna. Dobra ideja je i da prvo napravite rezervnu kopiju svih datoteka pre nego što unesete neke značajne promene, posebno ako ste vi ili druge osobe usred važnog posla. 

1. korak: priprema za premeštanje

 1. Kreirajte novu beležnicu (Datoteka > Novo) na lokaciji na kojoj želite da bude postojeća beležnica.

 2. Obavestite osobe sa kojima delite staru beležnicu da je premeštate i da bi trebalo da otvore novu beležnicu. To možete da uradite na jedan od dva načina:

  • U originalnoj beležnici kreirajte novi odeljak sa stranicom koja sadrži uputstva i vеzu do nove beležnice.

  • Pošaljite im e-poštu sa instrukcijama.

   Informacije o tome kako da nabavite veze za deljenje potražite u članku Deljenje beležnice sa drugim osobama.

2. korak: premeštanje beležaka

 1. U staroj beležnici kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka i odaberite stavku Premeštanje ili kopiranje.

 2. Sa liste beležnica odaberite novu beležnicu i odaberite stavku Premesti.

 3. Ponovite 1. i 2. korak dok svi odeljci ne budu u novoj beležnici.

  Napomena : Ako ste prethodno kreirali odeljak u staroj beležnici da biste rekli drugim osobama da je beležnica premeštena, ostavite taj odeljak u staroj beležnici. Na taj način će svi koji otvore staru beležnicu moći da vide gde su beleške premeštene.

 4. Pritisnite taster Shift + F9 na tastaturi da biste ručno sinhronizovanje svih beležnica i sačekajte da se sinhronizacija da biste završili. Ako koristite uređaj omogućen za dodir bez spoljnu tastaturu, možete da sinhronizujete kroz meni " datoteka ". Dodatne informacije potražite u članku Prikaz statusa sinhronizacije deljenih Beležnica.

  Kada OneNote završi sinhronizaciju promena, svi će videti novu strukturu beležnice kada se sledeći put prijave u novu beležnicu.

 5. Zatvorite staru beležnicu. Na taj način je ne brišete, ali će vas sprečiti da se vratite na nju iz navike.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×