Premeštanje OneNote beležnice u OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako planirate da delite OneNote 2013 beležnicu – sa sobom ili drugima – najbolje je da je kreirate u usluzi OneDrive odmah na početku. Međutim, možete da premestite beležnicu u OneDrive pošto ste je kreirali na računaru.

Napomena : Ako vaša organizacija koristi SharePoint, možete da delite OneNote beležnicu na SharePoint umesto u usluzi OneDrive.

  1. U programu OneNote otvorite beležnicu koju želite da delite u usluzi OneDrive.

  2. Odaberite stavke Datoteka > Deljenje.

    Podelite datoteku da biste mogli da je preuzmete sa drugih uređaja

  3. Izaberite lokaciju za beležnicu, ili odaberite stavku Dodavanje mesta i zatim se prijavite u OneDrive nalog. Ako već nemate, možete da se prijavite za slobodne.

  4. Unesite ime beležnice (ako želite, možete da zadržite njeno trenutno ime), a zatim kliknite na dugme Premesti beležnicu.

  5. Kada vidite željenu lokaciju na listi, izaberite je.

OneNote premešta beležnicu sa računara u OneDrive i potvrđuje premeštanje porukom: „Beležnica se sada sinhronizuje sa novom lokacijom“. 

Savet : Pošto je beležnica u usluzi OneDrive, možete je deliti sa drugima tako što ćete izabrati Datoteka > Deli > Deli sa ljudima. To vam omogućava da osobama koje izaberete pošaljete e-poruku sa vezom ka deljenoj beležnici. U zavisnosti od dozvola koje ste postavili za njih u usluzi OneDrive, oni će moći da pregledaju beležnicu ili da u njoj menjaju beleške.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×