Premeštanje OneNote beležnice u OneDrive

Ako planirate da delite OneNote beležnicu, sa sobom na svojim uređajima ili sa drugim ljudima, najbolje je da je odmah napravite u usluzi OneDrive.

Napomene: 

  • Premeštanje postojeće OneNote beležnice u fasciklu sinhronizovanu pomoću OneDrive aplikacije bez upotrebe OneNote aplikacije trenutno nije podržano.

  • Ako vaša organizacija koristi SharePoint, možete da delite OneNote beležnicu u sistemu SharePoint umesto u usluzi OneDrive.

Da biste u OneDrive premestili beležnicu koju ste napravili na računaru, postupite na sledeći način:

  1. U programu OneNote 2016 ili OneNote 2013 otvorite beležnicu koju želite da delite u usluzi OneDrive.

  2. Odaberite stavke Datoteka > Deljenje.

    Podelite datoteku da biste mogli da je preuzmete sa drugih uređaja

  3. Izaberite lokaciju za beležnicu ili odaberite stavku Dodaj mesto, a zatim se prijavite na OneDrive nalog. Ako ga još nemate, možete besplatno da se upišete.

  4. Unesite ime beležnice (ako želite, možete da zadržite njeno trenutno ime), a zatim kliknite na dugme Premesti beležnicu.

  5. Kada vidite željenu lokaciju na listi, izaberite je.

OneNote premešta beležnicu sa računara u OneDrive i potvrđuje premeštanje porukom: „Beležnica se sada sinhronizuje sa novom lokacijom“.

Važno: Ako premeštate lokalnu beležnicu u OneDrive u sklopu funkcije OneDrive Known Folder Move, obavezno uklonite originalnu kopiju iz fascikle Radna površina, Slike ili Dokumenti da biste završili proces zaštite za Known Folder Move kada se beležnica uspešno premesti u OneDrive. 

Kada beležnicu uspešno premestite u OneDrive, možete da je delite sa drugima tako što ćete kliknuti na stavke Datoteka > Deljenje > Delite sa ljudima (u programu OneNote 2016) ili kliknuti na Datoteka > Deljenje > Pozivanje ljudi (u programu OneNote 2013). To vam omogućava da ljudima koje izaberete pošaljete e-poruku sa vezom do deljene beležnice. U zavisnosti od toga koje ste dozvole za beležnicu postavili u usluzi OneDrive, primaoci će moći da pregledaju ili izmene beleške na deljenoj lokaciji.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×