Premeštanje OneNote beležnice koje ste podelili sa drugima

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pre nego što premestite deljenu beležnicu koju možda koriste druge osobe, smanjite ometanje tako što ćete planirati unapred i unapred preneti drugim osobama kada ćete premestiti beležnicu na drugu lokaciju.

Razmotrite premeštanje beležnica samo kada znate da će aktivnost deljenog uređivanja biti minimalna. Dobra ideja je i da prvo napravite rezervnu kopiju svih datoteka pre nego što unesete neke značajne promene, posebno ako ste vi ili druge osobe usred važnog posla. 

1. korak: priprema za premeštanje

Kada ste spremni za premeštanje deljene beležnice na novu lokaciju, uradite sledeće:

 1. Kreirajte novu beležnicu (Datoteka > Novo) na lokaciji na koju treba premestiti drugu beležnicu.

 2. Obavestite osobe sa kojima delite staru beležnicu da je premeštate i da bi trebalo da otvore novu beležnicu. To možete uraditi na jedan od dva načina:

  • U originalnoj beležnici kreirajte novi odeljak sa stranicom koja sadrži instrukcije (preporučuje se).

  • Pošaljite im e-poštu sa instrukcijama.

 3. U oba slučaja uključite URL adresu nove beležnice i dodajte neki tekst na stranicu ili u e-poštu da biste objasnili gde je i zašto je beležnica premeštena. 

2. korak: premeštanje beležaka

Kada ste spremni da premestite beleške iz stare beležnice u novu, uradite sledeće:

 1. Uverite se da su i stara i nova beležnica otvorene i prevucite svaki odeljak stare beležnice u novu beležnicu.

 2. Ako ste prethodno kreirali odeljak u staroj beležnici da biste rekli drugim osobama da je beležnica premeštena, ostavite taj odeljak u staroj beležnici. Na taj način će svi koji nakon nekog vremena otvore staru beležnicu (na primer, kolega sa posla koji se vratio sa produženog odmora) moći da vide gde su beleške premeštene.

 3. Pritisnite kombinaciju tastera Shift+F9 na tastaturi da biste ručno sinhronizovali sve beležnice i sačekajte da se sinhronizacija završi. Kada OneNote završi sa sinhronizovanjem promena, svi će videti novu strukturu beležnice kada se sledeći put prijave u novu beležnicu.

 4. Zatvorite staru beležnicu. Na taj način je ne brišete, ali će vas sprečiti da se vratite na nju iz navike.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×