Prelaz sa sistema Lotus Notes na Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada planirate da migrirate e-poštu iz IBM Lotus Notes u Office 365, koristite aplikaciju Microsoft Online Notes Inspector (MONTI) da procenite koliko podataka treba da se migrira iz Lotus Notes okruženja korisnika u Office 365.

Evo šta MONTI radi:

  • On obrađuje datoteke pošte radi utvrđivanja ukupne veličine baze podataka, broja dokumenata (kalendar, kontakti, grupe, pošta i zadaci) i veličinu po danima.

  • On obrađuje baze podataka za prijem pošte u cilju utvrđivanja ukupne veličine baze podataka i veličine po danima.

  • Rezultate objavljuje u okviru prikaza Osobe, Baze podataka za prijem pošte i Evidencije. Ove izveštaje možete rečno da kreirate ili po isplaniranom redosledu.

Preuzmite MONTI aplikaciju i prateću dokumentacija sa lokacije Microsoft Download Center.

Dokumentacija opisuje kako da primenite, konfigurišete i pokrenete MONTI aplikaciju u Domino okruženju korisnika.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×