Preklapanje ili pravljenje razmaka između označivača podataka na trakastim i stubičastim grafikonima

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste promenili preklapanje ili razmak svih grupa podataka istog tipa grafikona, potrebno je da izaberete samo jednu grupu podataka.

  1. Na grafikonu izaberite grupu podataka koju želite da promenite.

  2. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Izabrane grupe podataka, a zatim izaberite karticu Opcije.

  3. Da biste promenili preklapanje označivača podataka u svakoj kategoriji, u polje Preklapanje unesite vrednost između -100 i 100. Što je vrednost veća, veće je i preklapanje unutar kategorije.

  4. U okviru Širina razmaka unesite vrednost između 0 (nula) i 500 da biste promenili razmak između kategorija označivača podataka. Što je ova vrednost veća, to je veće i rastojanje između kategorija.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×