Preimenovanje stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada kreirate novu stranicu, prvi red teksta otkucate postaje ime stranice. Ako na stranici je prazno, podrazumevana vrednost za naslov „bez naslova stranice”.

Da biste preimenovali stranicu:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice i izaberite stavku Preimenuj.

    Kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice da biste dali novo ime stranici.

  2. Otkucajte novi naslov preko istaknutog naslova stranice na vrhu stranice.

Savet :  Možete i da kliknete na oblast za naslov stranice na vrhu stranice beležaka da biste promenili ime. Ali, ako je naslov stranice skriven, nećete moći da ga izaberete. Ako ne vidite oblast za naslov stranice na vrhu beležaka, izaberite stavke Prikaz > Sakrij naslov stranice. To dugme sakriva i prikazuje oblast naslova. Kad oblast naslova postane vidljiva, možete preimenovati stranicu.

Prikažite ili sakrijte naslov stranice uz pomoć dugmeta „Sakrij naslov stranice“.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×