Preimenovanje stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada kreirate novu stranicu, prvi red teksta koji otkucate postaje ime stranice. Ako je stranica prazna, podrazumevani naslov je „stranica bez naslova“.

Da biste preimenovali stranicu:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice i izaberite stavku Preimenuj.

    Kliknite desnim tasterom miša na karticu stranice da biste dali novo ime stranici.

  2. Otkucajte novi naslov preko istaknutog naslova stranice na vrhu stranice.

Savet :  Možete i da kliknete na oblast za naslov stranice na vrhu stranice beležaka da biste promenili ime. Ali, ako je naslov stranice skriven, nećete moći da ga izaberete. Ako ne vidite oblast za naslov stranice na vrhu beležaka, izaberite stavke Prikaz > Sakrij naslov stranice. To dugme sakriva i prikazuje oblast naslova. Kad oblast naslova postane vidljiva, možete preimenovati stranicu.

Prikažite ili sakrijte naslov stranice uz pomoć dugmeta „Sakrij naslov stranice“.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×