Preimenovanje rasporeda na slajdu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kad u raspored dodate čuvari mesta, slike ili drugi stabilni sadržaj, ako taj sadržaj menja svrhu rasporeda, želećete da preimenujete raspored.

  1. Na kartici Prikaz kliknite na dugme Master slajda.

  2. U levom oknu, koje sadrži sličice mastera slajdova i rasporeda na slajdu, kliknite desnim tasterom miša na sličicu rasporeda koji želite da preimenujete, a zatim izaberite stavku Preimenovanje rasporeda.

  3. U polju Preimenovanje rasporeda otkucajte novo ime rasporeda, a zatim kliknite na dugme Preimenuj.

    Preimenovanje rasporeda na slajdu

  4. Na kartici Master slajda, u grupi Zatvaranje kliknite na dugme Zatvori prikaz mastera.

Napomena : Ako primenite raspored na slajdu da biste jedan ili više slajdova u prezentaciji, a zatim uredite taj rasporeda, morate da primenite ažurirani raspored slajdova tako da slajdovi odražavaju uređivanja. Više informacija o uređivanju i ponovnoj primeni rasporeda potražite u članku Uređivanje i Ponovna primena rasporeda na slajdu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×