Preimenovanje rasporeda

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada dodate čuvari mesta na raspored ako sadržaja u čuvare mesta za te promene rasporeda na svrhu, takođe možete poželeti da preimenujete raspored.

  1. Na kartici Prikaz, u grupi Prikazi prezentacije kliknite na dugme Master slajda.

  2. U oknu koje sadrži mastere slajda i rasporede, kliknite desnim tasterom miša na raspored koji želite da preimenujete.

  3. U dijalogu Preimenovanje rasporeda , u polju ime rasporeda otkucajte novo ime rasporeda i zatim kliknite na dugme Preimenuj.

  4. Na kartici Master slajda, u grupi Zatvaranje kliknite na dugme Zatvori prikaz mastera.

Napomena : Ako Primena rasporeda na slajdu na jedan ili više slajdova u prezentaciji, a zatim vratite i uredite taj raspored, na primer, tako što ćete promeniti njeno ime ili dodati čuvar mesta, morate da primenite raspored slajdova tako da slajdovi se pridržava ažurirani raspored. Više informacija o uređivanju i ponovnoj primeni rasporeda potražite u članku Uređivanje i Ponovna primena rasporeda na slajdu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×