Preimenovanje rasporeda

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada dodate čuvari mesta na raspored ako sadržaja u čuvare mesta za te menja svrhu rasporeda, trebalo bi da preimenujete raspored.

  1. Na kartici Prikaz, u grupi Master prikazi izaberite stavku Master slajda.

  2. U oknu koje sadrži sličicu slajda master i raspored, kliknite desnim tasterom miša na sličicu rasporeda koji želite da preimenujete.

  3. U dijalogu Preimenovanje rasporeda , u polju ime rasporeda , unesite novo ime rasporeda i zatim kliknite na dugme Preimenuj.

  4. Na kartici Master slajda, u grupi Zatvaranje kliknite na dugme Zatvori prikaz mastera.

Napomena: Ako primenite raspored na slajdu na jedan ili više slajdova u prezentaciji, a zatim uredite taj raspored, morate da primenite ažurirani raspored slajdova tako da slajdovi odražavaju uređivanja. Više informacija o uređivanju i ponovnoj primeni rasporeda potražite u članku Uređivanje i Ponovna primena rasporeda na slajdu.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×