Pregled uvoza PST datoteka u Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak je namenjen administratorima. Koju pokušavate da uvezete PST datoteka u vaše poštansko sanduče? Pogledajte članak Uvoz e-poštu, kontakte i kalendar iz Outlook .pst datoteke

Možete da koristite uslugu uvoza u Office 365 Centar za usaglašenost i bezbednost masovno uvoz PST datoteka Exchange Online poštanske sandučiće u organizaciji Office 365 .

Kako da uvezete PST datoteka u Office 365

Postoje dva načina da administratori mogu da uvoze PST datoteka u Office 365.

Otpremanje u oblak

Otpremanje mreže

Otpremanje datoteke sa podacima na mreži na lokaciji za privremeno skladištenje u Microsoft oblaku. Zatim koristite Office 365 uslugu uvoza da uvezete podatke u poštanskim sandučićima ili lokacije u vašoj organizaciji Office 365 .

Čvrsti disk

Disk jedinica isporuke

Kopirajte PST datoteka BitLocker šifrovana čvrstom disku i fizički isporuke i disk jedinici korporaciji Microsoft. Kada Microsoft primi na čvrstom disku, osoblje centra podataka otpremite podatke lokacije za privremeno skladištenje u Microsoft oblaku. Zatim koristite Office 365 uslugu uvoza da biste uvezli podatke u poštanske sandučiće u organizaciji Office 365 .

Teme pomoći za uvoz PST datoteka

Potražite u nekom od sledećih tema za detaljna uputstva za uvoz PST datoteka u Office 365.

Otpremanje u oblak

Koristite mreže Otpremi da biste uvezli PST datoteka u Office 365

Čvrsti disk

Koristite disk jedinicu isporuke da biste uvezli PST datoteka u Office 365

Najčešća pitanja o uvozu PST datoteka u članku Najčešća pitanja o uvozu PST datoteka u Office 365.

Zašto uvoz podataka e-pošte u Office 365?

  • Uvoz PST datoteka u poštanske sandučiće korisnika je jedan način da biste migrirali e-pošte u vašoj organizaciji u Office 365.

  • Možete da koristite funkciju Pametna uvoza da biste filtrirali stavke u PST datoteka koje stvarno se uvezli poštanske sandučiće cilj. Ovo vam dopušta da možete da skratite podataka koji se uvoze postavljanjem filtera koji kontrolišu koji podaci se uvezene.

  • Uvoz podataka e-pošte da biste Office 365 pomaže adresu usaglašenost potrebama organizacije vam dozvoljava da:

  • Uvoz podataka u Office 365 pomaže u zaštiti gubitka podataka. Podaci e-pošte koji se uvozi u Office 365 nasleđuje dostupnost funkcije Exchange Online.

  • E-pošte u Office 365 podaci dostupni za korisnike na svim uređajima zato što je uskladišten u oblaku.

Treba da biste uvezli podatke SharePoint u Office 365?

Možete da uvezete datoteka i dokumenata na lokacijama SharePoint i OneDrive naloge u Office 365 organizaciji. Više informacija potražite u članku Otpremanje lokalnog sadržaja na SharePoint Online.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×