Pregled sistema Microsoft Windows SharePoint Services i programa Outlook 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Microsoft Office Outlook 2007 i Windows SharePoint Services 3.0 omogućava ljudima da dele informacije i zajednički rad na zadacima i projektima. Korišćenjem Office Outlook 2007, možete da pristupite raznih saradnju oblasti u Windows SharePoint Services 3.0 koje vam omogućavaju da započinju diskusije, delite kalendare, ažurirate zajedničke liste kontakata, održavate kontrolu verzije grupnim dokumente i još mnogo toga.

Sledeća tabela prikazuje na opcije programa Outlook za upravljanje ličnim informacijama i odgovarajuće SharePoint funkcije koje omogućavaju deljenje podataka unutar organizacije.

Outlook funkcija

Opcija sistema SharePoint

Moj kalendar

Kalendare

Moji dokumenti

Biblioteke dokumenata

Prijemno poštansko sanduče

Diskusione table

Adresar/kontakti

Liste kontakata

Zadaci

Lista zadataka

Saznajte više o ovim funkcijama ispod.

Nove funkcije u Office Outlook 2007

Šta je novo u kalendarima

Šta je novo u diskusija na mreži

Šta je novo u kontakte

Šta je novo u zadataka

Šta je novo za deljenje dokumenata

Šta je novo u kalendarima

Pomoću nove funkcije kalendara, možete zadržati deljenim kalendarima ažurirane i vidljiv.

 • Prekrivanje kalendara     Prikaz lične i SharePoint kalendare istovremeno u novom prekrivenom prikazu programa Outlook. Upravljanje sopstvene sastancima i zakazanim obavezama u kontekstu veće ciljeva projekta bez dodatnih koraka. Kalendari odmora i planeri konferencija su dodatni primeri deljenih kalendara koji se mogu koristiti u prekrivenom prikazu programa Outlook.

 • Deljeni kalendar u programu Outlook     Povežite se sa kalendarima na lokaciji Windows SharePoint Services 3.0 i promenite ih. Windows SharePoint Services 3.0 lokacije se automatski sinhronizuje sa promenama kada Outlook sledećeg pokretanja komande za Slanje/prijem .

 • Mogućnosti za nove deljenje poruka     Deljenje kalendara sadržaja sada je lakše i brže. Integracija opcija programa Outlook i Windows SharePoint Services 3.0 čini slanja plan projekta na zaposlene jednostavnim pišete novu poruku. Primaoci mogu delovanje na deljenje poruka primaju tako što ćete kliknuti na novu otvorite ovaj kalendar dugme uključeno u poruku. Opcija za deljenje poruka mogu da se koriste sa drugim tipovima SharePoint liste i biblioteke, kao što su kontakti, zadaci i diskusione liste.

 • Alatke za primenu     IT administratorima da bez teškoća se povežete kalendare kompanije i druge SharePoint liste i biblioteke sa programom Outlook pomoću velikog broja novih alatki.

Vrh stranice

Šta je novo u diskusija na mreži

Tako što ćete koristiti nove funkcije diskusija na mreži, možete da doprinose projekta diskusija i da ostanete u toku sa ostatkom tima ili organizacije.

 • Korišćenje pojednostavljene pretplate     Kliknite na dugme Poveži se sa programom Outlook da biste se prebacili iz pregledanja diskusije u programu Microsoft Windows Internet Explorer da biste ga pregledanja u okviru iste aplikacije koju koristite za rad sa poštom. Zbog toga što Outlook Vanmrežna kopija arhive diskusije uskladišten na lokalnom računaru, ne utiče na kvote servera poštanskog sandučeta.

 • Pretraživanje razgovora članova tima     Pretraživanja diskusione table pružaju mogućnost da pratite i čuvate informacije, procese i rešenja.

 • Doprinos sadržaja iz programa Outlook     Sa Microsoft Office Word 2007 kao samo uređivač e-pošte za Outlook, možete da komunicirate sa profesionalniji izgled.

 • Čuvanje odgovora niti razgovora u kontekstu     Razgovori se prikazuju kao razgovore, tako da možete da pregledate istoriju neke teme. Razgovori su dostupni čak i kada ste van mreže.

Vrh stranice

Šta je novo u kontakte

Pomoću nove funkcije u kontakte, možete da skladištite, deljenje i upravljanje listama kontakata.

 • SharePoint kontaktima mogućnost svakodnevne komunikacije     Kada ste povezani sa programom Outlook, SharePoint kontakti funkcionišu kao što je Outlook kontakti. Možete prikazati, uređivanje, štampanje i čak i telefonski ove kontakte pomoću programa Microsoft Office Communicator. Možete da im pošaljete e-poruke i pozive za sastanak i liste kontakata možete da sinhronizujete sa Microsoft Windows Mobile uređajem.

 • Proširivanje mogućnosti Outlook kontakata     Možete da skladištite dodatne tipove informacija u SharePoint kontaktima pošto ih povežete sa programom Outlook. Ovo obuhvata kategorije boja, više brojeva telefona i tri e-adrese po kontakt. Kontakt možete da uključite fotografiju kontakta, elektronske vizitkarte, kao i informacije o rođendan i godišnjicu.

 • SharePoint kontakata kreiranje i ažuriranje efikasnije     Kada SharePoint listu kontakata se kreira i povezana sa programom Outlook, postoji nekoliko načina da biste ga ažurirali. Možete kopirati i nalepiti kontakte iz Outlook fascikle sa kontaktima, liste zaposlenih u preduzeću, javnu fasciklu Microsoft Exchange ili Microsoft Windows Live Mail. Uvoz i izvoz čarobnjak vam takođe omogućava da uvezete kontakte koji su uskladišteni u formatima datoteka kao što su onima koje koristi Microsoft Office Excel 2007Microsoft Office Access 2007, Microsoft Outlook Express i tekstualne datoteke.

Vrh stranice

Šta je novo u zadataka

Pomoću nove funkcije za rad sa zadacima, možete da pratite status i istoriju tima ili projekta deljenih zadataka.

 • SharePoint zadaci se prate na isti način kao i Outlook zadaci     Svaki SharePoint zadatak dodeljen se automatski pojavljuje u Office Outlook 2007 na traci zaduženja, kao i na listi dnevnih zadataka u kalendaru.

 • Menadžeri i članovi tima mogu da ažuriraju zadatke     Menadžeri možete da kreirate i dodeljivati zadatke članovima tima i zadataka možete se prijavili na ažurira i označena kao dovršena članovi tima.

 • Obaveštenja o zadacima SharePoint su u potpunosti integrisana sa zadacima i kalendarima     Kada Outlook sačuva neki zadatak na SharePoint lokaciji, zadatak može da doda članovima tima u svoje trake sa zaduženjima i liste dnevnih zadataka. Takođe možete odabrati postavke za automatsko generisanje obaveštenje e-poštom i podsetnika.

Vrh stranice

Šta je novo za deljenje dokumenata

Pomoću nove funkcije za deljenje dokumenata, možete da prikupite, pregled, uređivanje i upravljanje SharePoint dokumenata iz programa Outlook.

 • Jedna tačka pristupa     Ako koristite Outlook za traženje dokumenta, Outlook će pretražiti sve SharePoint dokumente koji su povezani sa i svi prilozi e-pošte. Opcija za pregled dokumenata omogućavaju vam da pregledate rezultate pretrage.

 • Brže uređivanje     Otvaranje i čuvanje promena u SharePoint dokumentima iz programa Outlook je brže nego ranije i može da se izvrši kada ste van mreže. SharePoint dokumente i fascikle koji su povezani sa programom Outlook sinhronizuju u pozadini, tako da kopije svih uvek dostupan za uređivanje na lokalnom računaru.

 • Pregled i pretragu mogućnosti     Novi prilog pregleda i pretraga funkcije u programu Outlook i da radite na SharePoint dokumente.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×