Pregled podataka o korišćenju pretraga

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako želite da pokrenete izveštaje o upotrebi, potrebno je da konfigurišete te izveštaje na stranici „Izveštaji o upotrebi smernica za upravljanje informacijama“. Da biste omogućili i konfigurisali izveštaje o upotrebi smernica:

  1. Na traci za brzo pokretanje kliknite na dugme Nadgledanje.

  2. Na stranici „Nadgledanje“, u okviru Izveštavanje izaberite stavku Pregled izveštaja o upotrebi smernica za upravljanje informacijama.

  3. Ako Veb aplikacija koju želite da konfigurišete nije prikazana, na stranici „Izveštaji o upotrebi smernica za upravljanje informacijama“, u odeljku Veb aplikacija razvijte meni Veb aplikacija i izaberite stavku Promeni Veb aplikaciju. U dijalogu Izbor Veb aplikacije izaberite Veb aplikaciju koju želite da konfigurišete.

  4. Ako želite da SharePoint kreira izveštaje o upotrebi smernica, na stranici „Izveštaji o upotrebi smernica za upravljanje informacijama“, u odeljku Zakazivanje periodičnih izveštaja kliknite na dugme Omogući periodične izveštaje o upotrebi smernica, a zatim konfigurišite dnevni, sedmični ili mesečni raspored generisanja izveštaja.

    Kliknite na dugme Kreiraj izveštaje odmah da biste odmah kreirali izveštaje.

  5. U odeljku Lokacija datoteke izveštaja, u polju Lokacija datoteke izveštaja otkucajte URL adresu na kojoj se izveštaji čuvaju. Možete da kliknete na dugme Proveri URL adresu da biste proverili da li ste ispravno otkucali lokaciju.

  6. U odeljku Predložak izveštaja izaberite stavku Koristi podrazumevani predložak izveštaja da biste koristili podrazumevani predložak izveštaja. Da biste koristili prilagođeni predložak izveštaja, izaberite stavku Koristi prilagođeni predložak izveštaja, a zatim u polju URL adresa prilagođenog predloška otkucajte putanju i ime datoteke prilagođenog predloška izveštaja koji želite da koristite. Kliknite na dugme Proveri URL adresu da biste proverili da li ste ispravno otkucali putanju.

  7. Možete kliknuti na dugme Testiraj predložak da biste proverili da li je prilagođeni predložak izveštaja važeći.

  8. Kliknite na dugme U redu.

Najažurniji i najsveobuhvatniji sadržaj u vezi sa ovim proizvodom potražite na lokaciji http://technet.microsoft.com.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×