Pregled označene zastavicom e-poruka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Zastavice olakšavaju pronalaženje i praćenje e-poruka u Outlook. Možete da obeležite poruke za sebe, kao vizuelni podsetnik da preduzmete radnju kasnije. Takođe, možete da označite zastavicom poruke koje šaljete drugim osobama, da biste im skrenuli pažnju ili pratili njihove odgovore.

Pregled svih poruka označenih zastavicom

U prijemnom poštanskom sandučetu

Brzo možete da sortirate Prijemno poštansko sanduče da biste prikazali sve stavke označene zastavicom zajedno. Uradite nešto od sledećeg:

  • U prikaz sa više redova kliknite na zaglavlje kolone Raspoređeno prema, a zatim izaberite stavku Zastavica: datum početka ili Zastavica: datum dospeća.

  • U prikazu sa jednim redom kliknite na zaglavlje kolone Status zastavice.

Koristite fascikle za pretragu

Poruke koje označite zastavicom automatski se pojavljuju u fascikli za pretragu Za praćenje . Ako fascikla izbrisana, ponovo možete da kreirate fasciklu za pretragu.

  1. Na kartici fascikle , u grupi novo izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

  2. U dijalogu Nova fascikla za pretragu , u odeljku Čitanje pošte, izaberite stavku Pošta označena zastavicom za praćenje, a zatim kliknite na dugme u redu.

Napomena : Fascikla za pretragu Za praćenje prikazuje ukupan broj poruka, a ne samo broj nepročitanih poruka.

Korišćenje trenutne pretrage

Trenutna pretraga može koristiti da biste pronašli stavke označene zastavicom u okviru izabrane fascikle ili preko sve fascikle pošte.

  • Na kartici Početak , u grupi Pronalaženje izaberite stavku Filtriraj e-pošte, a zatim kliknite na dugme obeležene.

Vrh stranice

Pregled odgovora označenih zastavicom koje ste primili od drugih osoba

Ako želite da tražite označene zastavicom odgovore od drugih osoba, sortirate fasciklu Poslate stavke ili po koristite pretragu.

Napomena : Ova funkcija zahteva da primaoci i korišćenje programa Outlook.

Sortiranje fasciklu poslate stavke

Brzo možete da sortirate fasciklu Poslate stavke da biste prikazali sve stavke označene zastavicom zajedno. Uradite nešto od sledećeg:

  • U prikaz sa više redova kliknite na zaglavlje kolone Raspoređeno prema, a zatim izaberite stavku Zastavica: datum početka ili Zastavica: datum dospeća.

  • U prikazu sa jednim redom kliknite na zaglavlje kolone Status zastavice.

Pretraživanje fascikle „Poslate stavke“

Traženje označenih zastavicom odgovore možete da filtrirate pomoću dodatnih kriterijuma – temi poruke ili pošiljaoca.

  • Otvorite fasciklu " Poslate stavke ", kliknite desnim tasterom miša koje želite da pretražite, postavite pokazivač da biste Pronašli Srodnei izaberite stavku u ovom razgovoru ili poruke od pošiljaocaporuke označene zastavicom.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×